„Tai tiesa, o komentuoti nenorėčiau“, – Delfi sakė i. Swan.

I. Swan apie užmegztus romantiškus santykius ir gražią draugystę prieš metus patvirtino Delfi.

Delfi primena, kad stiliaus, sveikos gyvensenos patarimais ir kasdienybės akimirkomis besidalinanti Ieva yra subūrusi daugiau nei 134 tūkst. sekėjų armiją instagrame. Tad natūralu, kad bent dalį moters gerbėjų domina ir jos asmeninis gyvenimas.

Prieš metus apie romantišką I. Swan draugystę su teniso treneriu, modeliu Simu Kuču internete netilo kalbos. Tai, kad jiedu buvo daugiau nei draugai, internautai ėmė spėlioti po to, kai Ievą ir Simą buvo galima vis dažniau išvysti vienas kito socialiniuose tinkluose, o pati moteris vis dažniau apsilankydavo Palangoje, kur vasaros sezonu gyveno žinomas teniso treneris.

Ieva Swan ir Simas Kučas

Tiesa, moteris patikino, kad šilti santykiai su tenisininku užsimezgė tik po jos skyrybų su vyru.

Anot pašnekovės viskas nutiko labai netikėtai, jiedu su Simu daug laiko leido kartu po to, kai susipažino Tenerifėje.

„Po skyrybų buvau likusi Tenerifėje viena, mėgau plaukioti banglentėmis, tas bendras draugas mus suvedė Simas pasakęs, kad jis nuves mane tinkama linkme. Kelis mėnesius jį vertinau labai blogai, bet jis viską žino, nes sakydavau tai, ką apie jį galvodavau. Tuo labiau kai pradėjome bendrauti, viskas buvo atviromis kortomis.

Man jis kaip vyras pradžioje visai neimponavo, nes neatitiko reikalavimų – nerūkantis, neturintis žalingų įpročių, išsilavinęs, vengiantis vakarėlių. Jis mėgo aktyvią veiklą, tai buvo vienintelis smagus dalykas, o kaip vyras man jis neatrodė pasiruošęs rimtiems santykiams“, – atvirai anksčiau pasakojo nuomonės formuotoja.

Anot Ievos, Simas stipriai keitėsi, tačiau vis dar gyveno pašėlusį gyvenimą. Jo kasdienybė, anot Ievos – nuolatiniai vakarėliai be miego, be sporto, atrodo, vyras mėgaujasi gyvenimu šia diena.

„Sakė, kad jis keičiasi dėl manęs, bet neturėtų būti vien dėl manęs. Kas bus jei aš mirsiu? Jis praras save. Žmogus kiekvienas turi kurti save kaip asmenybę, nepaisant to, su kuo jis gyvena ar gyvens. Simas tikrai keičiasi labai gera linkme, tik norėčiau, kad tai darytų dėl savęs“, – laidoje „Nepatogūs klausimai“ teigė Ieva.

Tiesa, ji neslėpė kad naujuose santykiuose nuolatos jautė nedidelę įtampą, draugystės metu su teniso treneriu ne kartą skyrėsi.

„Nors pati draugystė buvo ir yra labai graži, santykiai komplikuoti, o tam tikri dalykai verčia pagalvoti ar tikrai mums pakeliui. Kai pradedu taip galvoti, mes abu šnekamės“, – atviravo žinoma moteris.

Paklausta, ar nebijo būti vėl įskaudinta, pašnekovė atvirai prisipažino bijanti. Ji pasakojo, kad susipažinusi su Simu, daug apie jį nežinojo, tačiau vos po kelių dienų sulaukė iš moterų įvairių pikantiškų jo nuotraukų.

„Man Simas pasakė, kad nuotraukos darytos prieš aštuonerius metus. Faktas, kad jis gyveno labai pašėlusiai, su tuo man sunku susigyventi, nes kiekvieną mėnesį vis tai pasirodo. Žmonės atsiunčia replikų, todėl nežinau, kaip reaguoti, aš tokio gyvenimo niekada negyvenau“, – kalbėjo I. Swan.

Moteris teigė, kad ją tai trikdė, nes santykiuose, anot jos, norėjosi saugumo.

„Bet tai yra sudėtinga. Žmogus patinka, jis suteikia daug laimės, tuo pačiu nelaimės, bet būni nes turbūt patinka. Kaip ir kiekvienai moteriai reikia šilumos, apkabinimo, palaikymo, o visą tai Simas moka išreikšti, bet kol kas apie sužadėtuves nesvajoju“, – atvirai kalbėjo moteris.

Ji sakė, kad tokį jos nusistatymą lemia anksčiau išgyventos skyrybos, todėl į naują draugystę žiūrėjo labai atsargiai.

„Ateityje norėčiau turėti žmogų šalia savęs, nes neįsivaizduoju gyvenimo viena, bet, jei dabar reikėtų greitai priimti sprendimą dėl sužadėtuvių, manau, sakyčiau ne. Vis dėlto Simas labai nori vaikų, daug kartų tai sakė. Kai susipažinome, minėjo, kad norėtų šeimos, stabilumo. Žmogui turbūt natūraliai tai svarbu, norisi tikrumo, stabilumo“, – šypsojosi I. Swan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)