Delfi M. Daikerytė pasakojo, kad labai mėgsta švęsti gimtadienius, tai, anot jos, yra graži šventė, visų pirma dėl to, jog gali suburti žmones, kurie mergina yra svarbūs ir mylimi.

„Kadangi esu užimtas žmogus, draugus pamatau tikrai gerokai rečiau nei įprasta, todėl gimtadienis tampa viena iš tų dienų, kai galiu suburti savo bičiulius. Man tai – labai ypatinga šventė“, – šypsojosi M. Daikerytė.

Tiesa, pastaraisiais metais mergina vis dėlto pasakojo gimtadienių vakarėlius rengusi kiek ramesnius nei įprasta. Anot jos, tai padiktavo tuometinė vidinė būsena, didelio triukšmo nesinorėjo.

„O šį kartą svajojau surengti išskirtinę šventę tiek sau, tiek svečiams. Buvo draugų, kurie atskrido net iš užsienio, specialiai dėl mano gimtadienio. Tiek draugai stengėsi padaryti mane laimingą šią dieną, tiek aš labai stengiausi, kad jiems šis vakaras būtų įsimintinas. Pagal draugų reakcijas žinau, kad man tikrai pavyko“, – po šventės atviravo pašnekovė.

M. Daikerytė pasakojo norėjusi šventę surengti privačioje ir stipriai neįpareigojančioje aplinkoje, kurioje visi galėtų atsipalaiduoti. Tiesa, šventei buvo ieškoma ir išskirtinė vieta.

„Tam idealiai tiko „Pinewood“ restoranas. Visų pirma, žinojau, kad jame galėsime mėgautis tiek išskirtinai gardžiu maistu, tiek profesionaliu personalu ir autentika, o tai man buvo labai svarbu, tam, kad ir draugai, ir aš galėtume atsipalaiduoti.

Mėgavomės užburiančia gamtos aplinka, ramybės ir prabangos balansu. Norėjau, kad šventė vyktų išskirtinėje bei organiškoje vietoje. Beje, ji įkvėpė pasirinktai vakarėlio „charming“ temai, jautėme prabangą, kokybę ir gamtą bei organiką“, – šypsojosi M. Daikerytė.

Nuosavą grožio studijas „Studio M By Milita“ turinti mergina pasakojo, kad gimtadienio vakarėlio akcentu tapo atlikėjo Vido Bareikio pasirodymas. Jis, anot Militos, buvo ypatinga staigmena jos draugams.

„Vakarėlis buvo kosminis. Vido koncerto metu netrūko atsispaudimų, ledukų dušo, traukinukų šokio ir dainų. Negaliu nepaminėti, koks nuostabus yra Vidas, kiek nuoširdumo ir energijos telpa šiame žmoguje. Labai žaviuosi jo asmenybe, o koncertas buvo toks pats nerealus kaip ir jis pats“, – prisiminusi šventės pasirodymą pasakojo M. Daikerytė.

Nė vienas gimtadienis neapsieina be dovanų, ne išimtis buvo ir ši šventė. M. Daikerytė teigė, kad draugai jai išrinko išskirtinius, gerai apgalvotus ir personalizuotus daiktus. Dauguma jų buvo skirti jos namams, kuriuos pašnekovė dabar įsirenginėja.

„Draugai tikrai turi puikų skonį, o kurie klausė asmeniškai, buvau perspėjusi, kad gali nesivarginti, šiemet tikrai tiks ir dovana, kuri telpa į vokelį, nes yra keli didesni pirkiniai, kuriuos pati sau mielai pasidovanočiau su mintimi kad prie to prisidėjo ir gimtadienio draugai! Tad draugų neįpareigojau, džiaugiausi jų dalyvavimu“, – šyptelėjo M. Daikerytė.

Paklausta, ko gimtadienio metu jai linkėjo draugai, nuomonės formuotoja prisiminė, kad beveik visi bičiuliai buvo tarsi susitarę – meilės. Daugiau, anot Militos, šiuo metu nieko ir netrūksta.

„Draugai sakė, kad nelinkės nei būti veržliai, nei sėkmingai, nei ambicingai, nes visą tai turiu, pasiekiu savo užsibrėžtus tikslus. Beveik kiekvienas svečias prieidavo ir palinkėdavo tikros, nuoširdžios meilės. tai buvo labai įdomus sutapimas. Ir sentimentalu“, – pasakojo M. Daikerytė.

Mergina Delfi pasakojo, kad jaučiasi jau nemažai nuveikusi, o daugelis tikslų, kurie buvo susiję su karjera – įgyvendinti.

„Esu tas žmogus, kuris dar nespėjus pasiekti vieno tikslą, užsibrėžiu kitą. O karjeros srityje, viskas yra ganėtinai aišku, liko tik keletas neįgyvendintų dalykų, susijusių su asmeniniu gyvenimu. juokiuosi, kad šioje vietoje dar yra neužpildytų stalčiukų ir vietos vaizduotei. Aš sau irgi to palinkėsiu – orientuotis ne tik į karjerą, bet ir savo asmeninę laimę, meilę, žmones, kurie supa.

Apskritai, kuo toliau, tuo labiau pajaučiu, kad mane supa nuoširdesni, man atviresni, mane labiau mylintys žmonės. Man tai didžiausia dovana, labai džiaugiuosi, kad pavyko suorganizuoti šventę, tiek svečiai tiek aš buvome be galo laimingi ir viskas pavyko sklandžiau nei tikėjausi tik draugų dėka“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją