Kauno centre esančiame viešbutyje neretai apsilanko ir dainininkės Iglė Bernotaitytė bei Marija Grabštaitė, ir influenceriai Naglis Bierancas bei Maria Randers, ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė bei daug kitų garsių šalyje veidų.

Ką tik įvykusiame antrajame viešbučio gimtadienyje taip pat šventė ne tik komanda, vadovai bei partneriai, bet ir žinomi ištikimiausi viešbučio svečiai, tokie kaip plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris su žmona, renginių organizatore Kristina Kaikariene, dainininkė Urtė Šilagalytė, stilistai Joringis Šatas bei Viktorija Šaulytė, prodiuseris, žinomas keliautojas Mantas Bertulis ir kiti.

Susirinkę svečiai specialiai gimtadieniui išpuoštose viešbučio erdvėse šėlo iki vėlyvos nakties. Jiems koncertavo žinomas dainininkas Gabrielius Vagelis bei grupė „Hey! Mix“.

Prieš pat antrąjį gimtadienį viešbutis buvo įvertintas ir už Lietuvos ribų. Tarptautiniuose apdovanojimuose „Marriott Select Service Awards 2021“ (liet. „Marriot paslaugų apdovanojimai 2021“) vienintelis toks Baltijos šalyse viešbutis nurungė kitas pasaulyje esančias tokio tipo apgyvendinimo įstaigas ir buvo įvertintas kaip moxiškiausias pasaulio viešbutis.

Šis prestižinis įvertinimas įrodo, jog viešbučio reikalavimai bei esmė – patiriamos svečių emocijos, yra kuo puikiausiai išpildyti.

„Džiaugiamės, kad atspindime tai, ką šis viešbutis nori reprezentuoti – gerą emociją. Pirmame mūsų viešbučio aukšte galima rasti įdomias erdves, kur svečiai gali atsipalaiduoti, pabendrauti, rasti įvairiausių žaidimų ir kitų veiklų. Visa tai padeda sujungti viešbučio svečius į vieną didelę bendruomenę ir padovanoti gerą emociją, todėl ir tapome kitiems pasaulyje esantiems „Moxy Hotels“ viešbučiams pavyzdžiu, kaip tinkamai išpildyti šio prekės ženklo kultūrą“, – pasakoja viešbučio direktorė E. Šukytė.
Kiekvienas pasaulyje esantis „Moxy Hotel“ viešbutis, turi savo atsikartojantį stiliaus autentiškumą, tačiau taip pat turi ir laisvės – pasirinkti norimą viešbučio temą.

„Norėdami atiduoti duoklę savam kraštui, viešbutyje pasirinkome Kauno tarpukario architektūros temą, kurios išpildymu pasirūpino savo srities profesionalai. Mūsų viešbutyje galite pamatyti senų Kauno tarpukario pastatų atvaizdų su šalia parašytais lietuviškais posakiais, išverstais į anglų kalbą. Būna labai įdomu stebėti, kai viešbučio svečiai iš užsienio pamato šiuos atvaizdus bei užrašus. Jie klausia, ką tai reiškia, iš kur gimė toks posakis ir kas piešiniuose yra pavaizduota. Visa tai labai suartina kultūriškai ir praplečia turistų žinias“, – su šypsena pasakoja E. Šukytė.

Viešbutis yra atviras ne tik savo lankytojams, bet ir netradicinėms veikloms – čia vyksta fotosesijos, filmuojami muzikiniai klipai, vyksta įvairūs renginiai.

„2020 metais prasidėjęs pandeminis laikotarpis pareikalavo nemažai nestandartinių sprendimų. Tais metais vykusiuose muzikiniuose M.A.M.A apdovanojimuose buvome renginio partneriai. Reikėjo riboti žmonių skaičių, todėl pakalbėję su renginio organizatoriais nusprendėme, kad dalį muzikantų pasirodymų galima perkelti į saugią erdvę ir taip pasirodymus ištransliuoti žiūrovams. Tuomet keliuose apartamentuose ir nufilmavome grupės „Saulės kliošas“ hitu tapusio kūrinio „Paskambink man, jei tau liūdna“ atlikimą“, – prisiminimais dalinasi E. Šukytė.

Tarptautinis pripažinimas bei teigiamas lankytojų įvertinimas įpareigoja išlaikyti tokią pat aukštą aptarnavimo kartelę, gerą emociją ir toliau burti žmones į bendruomenę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją