„Sočio „Iasberg Soči“ arenoje bus rodomas po premjeros Maskvoje didžiulio susižavėjimo sulaukęs Tatjanos Navkos projektas „Gulbių ežeras“, žiūrovams dovanosiantis specialiųjų efektų ir ledo žvaigždžių šou.

Skelbiama, kad projekte dalyvauja olimpiniai ir pasaulio čempionai, tarp kurių ir lietuviškos pavardės: Viktorija Sinicyna ir Nikita Kacalapovas, Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, Ivanas Riginnas ir Morisas Kvitelašvilis.

Organizatoriai „Gulbių ežerą“, kurį Sočyje bus galima pamatyti nuo rugpjūčio 9 iki rugsėjo 18 dienos, vadina klasikinio Rusijos baleto ir dailiojo čiuožimo sinteze“, – rašė Tatjana Navka, kuri vos prieš kelias dienas instagrame paviešino nuotrauką su vyru.

Delfi bandė susisiekti su P. Vanagu, tačiau kol kas to padaryti nepavyko.

D. Peskovas ir T. Navka susituokė 2015 m. Internete ne kartą sklandė gandai, kad pora skiriasi. Tokios kalbos sklido dėl to, kad pora ėmė retai kartu rodytis viešumoje, nors anksčiau dažnai tai darydavo. Sutuoktiniai turi dukterį Nadeždą.

T. Navka gimė Ukrainoje, Dnipre, ji buvo jaunių dailiojo čiuožimo čempionė. Iki pažinties su D. Peskovu į jos širdį taikėsi ne vienas vyras.

D. Peskovo žmonos 2019-aisiais turėto nekilnojamojo turto vertė viršijo 10 mln. dolerių. Jai buvo pritaikytos sankcijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)