Su Delfi žinoma moteris sutiko pasidalinti akimirkomis iš Barboros šventės. Užfiksuotose kadruose matyti ypatingi Barboros gimtadienio siurprizai – tortas su žvakutėmis, animatoriai ir būrys draugų bei šeimos nariai.

„Neseniai Barborai suėjo 7 metai! Jau 7. Man toks naujas etapas, nes poniutė jau eis į pirmą klasę. Jau ir į stovyklą pirmą kartą važiuos su nakvyne, jau nebepatinka suknelės su vaikiškais paveiksliukais. Ir dovanų mieliau prašė rūbų ar mokyklinių priemonių. Žaislams sako jau per didelė.

Bet gimtadienio šventės vietai liko ištikima, vandens parke šventėme Barboros gimtadienį kai jai sukako 4, tada kai 6 metai ir dabar kai 7.

Siūliau visus variantus nuo žaidimų kambarių iki restoranų. Bet, kaip suprantat, savo nuomonės nepakeitė. Ir, iš tiesų, labai džiaugiuosi, nes čia vaiko gimtadienis tampa švente ne tik vaikams, bet ir tėvams.

Man, kaip mamai, nereikėjo niekuo rūpintis nei prieš šventę, nei po, tik suskaičiuoti, kiek bus žmonių ir iš meniu išsirinkti maistą. Tiesiog nuostabu! Išėjome pailsėję, sotūs ir labai laimingi.

Taip visiems patiko, kad šiandien su vaikais važiuojame į vandens parką švęsti Barboros draugės gimtadienio. Labai laukiu ir aš“, – rašė I. Puzaraitė-Žvagulienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją