Pikantiškai kadrais nevengianti dalintis Goda šįkart paviešino ne vieną nuotrauką iš paplūdimio, kuriose ji dėvi vien maudymosi kostiumėlį – šioms atostogoms boksininko žmona pasirinko geltoną.


Kiek anksčiau apie skyrybas svarsčiusi Petrauskų šeima, regis, išgyvena puikių santykių periodą – tai byloja ir bendros sutuoktinių nuotraukos. Delfi Goda taip pat patikino, kad juodu su vyru šiuo metu sutaria puikiai.

„Kol kas santykiuose vyrauja harmonija. Manau, įveikėme 3-ejų metų krizę, – šypsosi Goda. – Rugjūčio 10 dieną švęsime 4-ąsias vestuvių metines.“

Kartu su vaikais Latvijos ir Lietuvos pajūryje atostogavusi pora mėgavosi laiku kartu, nuolat besikeičiančiu oru, tačiau net debesuotos dienos jų kelionės, regis, visai nesugadino.

Pozuoti apsinuoginus Godai nėra sudėtinga. Kiek anksčiau žiemos fotosesijoje sužibėjusi moteris pasakojo, kad viską lemia puikūs santykiai su fotografu.

„Labai daug kas priklauso nuo fotografo ir modelio santykio. Jei su žmogumi jautiesi laisvai, gali juoktis ir kalbėtis visomis temomis. Tada automatiškai į viską pradedi žiūrėti paprasčiau. Žiūri į tai kaip į darbą, kurį kuri kartu ir vėliau džiaugiesi rezultatu. Tai mano atveju sunkiau buvo ištverti šaltį“, – tuomet Delfi tikino G. Petrauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)