Tiek modelis, tiek jos sužadėtinis atrodė puikiai – Glenas Manchesteris dėvėjo pilko atspalvio kostiumą, žydrus marškinius bei priderintą kaklaraištį, galvą puošė skrybėlė, vyras avėjo rudus klasikinius batus. Tuo tarpu Asta prisiderino prie būsimo vyro ir pasirinko panašaus atspalvio skrybėlę. Moteris nepabūgo ryškių spalvų – ryškiai gelsvas kelnių kostiumėlis, keli subtilūs papuošalai ir rankinė nepaliko abejingų.


„Glorious Goodwood“ yra vienas labiausiai gerbiamų žirgų lenktynių renginių Jungtinėje Karalystėje.

„Goodwood“ hipodrome lenktynės vyksta dar nuo 1802-ųjų. Dabar šioje vietoje rengiama 19 unikalių lenktynių renginių, įskaitant garsųjį „Qatar Goodwood Festival“, dar vadinamą „Glorious Goodwood“.

Tiek vyrai, tiek moterys raginami apsirengti nekasdieniškai. Vilkėti marškinėlius, berankovius marškinėlius (vyriškus), sportinę aprangą, šortus, plėšytus džinsus ir prašmatnias sukneles bei avėti sportbačius draudžiama.

Asta, kuri jau ne kartą išreiškė didžiulį palaikymą karo niokojamai Ukrainai, žinutę pasiuntė ir šįkart, festivalio metu. Moteris įsiamžino dviejų Ukrainos vėliavų fone.


Kiek anksčiau A. Valentaitė tikino, kad Ukrainą gali išgelbėti tik Vakarai. Moteris patikino, kad mes visi esame skolingi Zelenskiui ir Ukrainos didvyriams už neapsakomą drąsą. Pasak Astos, šiuo metu dėmesį reikėtų sutelkti į teigiamus ir apčiuopiamus veiksmus. Kiek vėliau Asta pasidalino ir atskiru įrašu socialiniuose tinkluose.

„Ukrainos piliečiai drąsiai kovoja ir didvyriškai miršta, kad apsaugotų mūsų visų laisvę. Jie yra tarsi mūsų mažasis Dovydas prieš karo pabaisą Galijotą. Turime padaryti viską, ką galime, kad jiems padėtume ir sustabdytume sistemingai Rusijos vykdomą genocidą, kuris nesustos ten. Jis sunaikins Europą ir Vakarus. Turime skleisti žinią Rusijos žmonėms, kad Putinas yra psichinis bailys, žudantis ir pačius rusus, kad sukurtų distopinį pasaulį – jis nėra šalies didvyris“, – rašė modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)