Į jaukią ceremoniją saulėtą antradienio popietę rinkosi poros artimieji bei bičiuliai. Bažnyčioje buvo galima išvysti ir mažąsias šokėjas.

Akimirkos – nuotraukų galerijoje.

Tomas Legenzovas, anksčiau dalyvavęs didžiulio populiarumo kasmet sulaukiančiame BTV projekte „Muzikinė kaukė“, su mylimąja Agne Kavaliauskaite skaičiuoja jau 12-tus metus kartu. Kiek anksčiau paklaustas, ar dar ne laikas ruoštis vestuvėms, vaikinas tik šmaikščiai nusijuokė ir prasitarė, kad vestuvės yra planuose, bet iš pradžių jis turi pasiekti savo svajonės – tapti televizijos laidų vedėju.

„Dabar yra pats intensyviausias ir kupinas projektų metas. Dabar turiu begalę renginių, juk artėja gruodis. Pats režisuoju renginius, „Muzikinė kaukė“ reikalauja be galo daug savęs, o dar turiu ir draugų, kuriuos reikia aplankyti. Laiko dabar detaliam planavimui nėra“, – prieš trejus metus pasakojo Tomas.

Tąkart jis išdavė ir sėkmingų santykių receptą.

„Santykiuose svarbiausia palaikymas ir supratimas. Su Agne šiuo metu esame tikrai labai užsiėmę. Dirbame ir kartu, ir atskirai prie savų projektų. Agnė plečia savo šokių studijos veiklą, aktyviai domisi vaikų pedagogika, verslu. Aš ruošiuosi renginiams bei pasirodymams televizijoje. Padedame vienas kitam, dalijamės, daug kalbamės, daug laiko praleidžiame kartu ir jaučiamės laimingi“, – kalbėjo antradienį mylimąją vedęs T. Legenzovas.

Delfi primena, kad pora susižadėjo dar 2017-iais metais.

„Pasipiršo sekmadienio vakarą tuščioje Katedros aikštėje, – šypsojosi Agnė. – Turime mažą tradiciją sekmadieniais išeiti dviese pasivaikščioti po Vilniaus senamiestį. Taigi, kai priėjome Katedrą, Tomas priklaupė ir paklausė, ar būsiu jo žmona.“

Beje, juos suvedė būtent šokis, kai pastebėjo vienas kitą užsukę pas tą patį šokių mokytoją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)