Įrašu, kurį patalpino socialiniuose tinkluose, Natalija sutiko pasidalinti ir su Delfi. Rugpjūčio 1-ąją įvykusią pirmąją pažintį pora paminėjo restorane, esančiame Palangoje. Pasak atlikėjos, šis kurortinis miestas tapo jųdviejų antraisiais namais.

„5 metai kelio kartu, jis buvo toks lengvas ir paprastas, atrodytų, kad taip ir turi būti. Turbūt turėjau gyvenime pereiti sunkesnį kelią, jog ši kelionė kartu būtų tokia vertinga. Su mūsų susipažinimo diena, rugpjūčio 1, mano meile. Kai pasensim kartu, gyvensime mūsų dvare, bus ką prisiminti – istoriją apie policijos pareigūną ir dainininkę-gėlių pardavėją. Pamenu, kad antras mūsų pasimatymas buvo pas mane koncerte Palangoje, todėl šitas miestas tapo mūsų antraisiais namais“, – pažymėjo Natalija.

Prieš penkerius metus susitikę Natalija ir Edgaras 2021-ųjų metų rugsėjį audringai atšventė savo vestuves.

Pernai prieš tuoktuvių šventę Natalija ir Edgaras davė išskirtinį interviu portalui „Delfi“, jį galite perskaityti paspaudę čia.

Vestuvių dieną poros laukė fotosesija, o paskui – jaudinanti tuoktuvių ceremonija. Šventei visa kompanija, savaitei apsistojusi viloje su baseinu, persikėlė į įspūdingo dydžio dvarą.

Pasiruošimo šventei darbus pora patikėjo vestuvių planuotojams „Idea Mallorca“. Tuoktuvės Vilniuje išsiskyrė vaiskiai raudona spalva, o Ispanijos saloje rengiamoje puotoje tiek stalų, tiek likusių dekoracijų akcentu tapo alyvmedžiai.

„Maljorkoje prieš keletą metų esame buvę kartu su Simona ir Jonu Nainiais. Tai – įstabiai graži sala. Norėjome iškelti kiek kitokias vestuves: jaukias, paprastas ir savas. Ne taip, kaip visi, ir ne taip, kaip visada“, – kalbėjo Natalija.

Savos ir jaukios – nebūtinai paremtos vien lietuviškomis tradicijomis. Puotoje nebus nei židinio pernešimo, nei sutuoktinių sutiktuvių su duona ir druska.

Nors neretai užsimenama apie skaudžiai per kišenę kertančias vestuvių organizavimo kainas Lietuvoje, Natalija neslepia – gimtinėje jiedu su Edgaru būtų iškėlę kur kas pigiau atsieiti galėjusią šventę.

„Vestuvės nekainavo pigiai. Tačiau mes nemėgstame mėtyti pinigų ir šiaip sau išlaidauti, tad mieliau pasirinkome visą savaitę kokybiško poilsio su savo artimiausiais žmonėmis. Be to, suplanavome nemažai pramogų, išsinuomojome jachtą. Mums labai pasisekė, kad tarp svečių – ir didžėjus, ir dainininkės, ir net virtuvės šefas. Mes tikrai nenuobodžiausime, o Lietuva visą savaitę galės žiūrėti realybės šou“, – nusijuokė Natalija.

Vestuvių puotoje vakaro vedėjos mikrofonas patikėtas šeimos draugei, renginių vedėjai ir grupės „69 danguje“ narei Nijolei Pareigytei-Rukaitienei, o didžėjaus pultas – taip pat artimam bičiuliui Jonui Nainiui-Jovani. Gyvo garso koncerto čia taip pat nebus maža – be jaunosios, kompanijoje yra ir daugiau atlikėjų – Liepa Norkevičienė, Simona Nainė. O sesuo Kristina Natalijai sukūrė jaunosios makiažą.

Į Ispanijos salą naują šeimą atlydėjo ir abiejų jaunavedžių tėvai. Anot Edgaro, nors jie matosi retai, tačiau sutaria puikiai ir įkyriai į savo vaikų santykius nesikiša.

„Paprasti, geri žmonės, tad, nors susitinka retai, sutaria puikiai“, – patikino jaunikis.

Šventei Maljorkoje Natalijos įvaizdį kūrė dizainerė Aina Zinčiukaitė bei stilistė Olga Filatova-Kontrimienė. Svetur vestuves rengiančių sutuoktinių bei Natalijos sūnaus Kristupo drabužiai sutilpo į vieną lagaminą.

„Mano suknelė nėra labai didelė ar pompastiška, tad į vieną lagaminą sutilpo Edgaro ir Kristupo kostiumai bei mano suknelė. Tiesa, šis bagažas – rankinis. Nors skrydis suplanuotas be persėdimų, norėjosi pasiimti su savimi, maža ką“, – šyptelėjo Natalija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)