Vaizdo įrašu apie tai, kaip rado išsinuomotą „Volkswagen T-Roc“ sulankstytu šonu, o kaltininkas pabėgo, žinoma moteris pasidalino socialiniuose tinkluose.


„Apie 4000 eur. Tiek kainuotų mūsų pirmas sustojimas Juodkalnijoje. Visa laimė, kad draudimas yra. Tai turėkit omeny, kaip gali nutikti. O nutiko paprastai. Išsiruošėm į Juodkalniją iš Kroatijos. Po valandos prie sienos, pagaliau sustojom pietų restorane ant kranto. Palikom mašiną stovėjimo aikštelėje, grįžom ir radom! Smūgio stipraus būta. Negirdėti jo esant šalia neįmanoma. Šalia alų geriantys vietiniai, sako, nematė nieko, bet netikiu ir net turiu įtarimą! Bet, nei kamerų, nei įrodymų. O čia miestelis mažas, visi vieni kitus pažįsta... Policija iš kito miesteliuko visai šalia greit atvyko! Dokumentus užpildė ir viskas.

Kelionė tęsiasi! Pilnas draudimas būtinas! Nes lygioje vietoje: booom! O jei durys neatsivertų - kelionė būtų baigta!“, - prie vaizdo įrašo rašė R. Mikelkevičiūtė.

Ji taip pat pasidalino ir dar vienu naudingu patarimu - kai paliekate automobilį, nusifotografuokite, kas stovi šalia.

„Būtų dabar pravartu“, - rašė laidų vedėja.

„Delfi“ paklausta, ar per kelias dienas įvykio tyrimas kiek pasistūmėjo į priekį, ji teigė, jog apie šio nemalonaus nutikimo baigtį sužinos tik ketvirtadienį, kuomet turės grąžinti savininkams išnuomotą automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)