Socialiniuose tinkluose įkeltą įrašą T. Sinickis pradėjo teigdamas, kad toliau aprašytas būdas, kaip dar labiau praturtėti, turi būti įdėmiai perskaitytas.

„Kai kam gali būti life changing“, – rašė T. Sinickis.

Toliau jis teigė, kad atskleis paslaptį, iš kurios ir pats galėtų nemažai uždirbti, bet, kaip teigė žinomas vyras, neuždirbs, nes viską, ką norėjo pasiekti gyvenime, jau pasiekė.

„O pastaruoju metu supratau, kad didžiausia dovana gyvenime yra turėti galimybę duoti kažką naudingo kitiems, nesitikint atsako, dėkingumo ir nesiekiant grąžos, naudos sau. Taip sakant, the greatest gift in life is the gift of giving.

Therefore I
Give
And I give
And I give
And I give
Up

Ši idėja, šis komercinis triukas, šis verslo modelis, kurį dabar jums pristatysiu, gimė mano galvoje neatsitiktinai, ne šiaip sau. Tai – beveik dvidešimties metų entreprenerystės patirties rezultatas. Esu paskandinęs ir išgelbėjęs ne vieną įmonę. Tad, patikėkite, žinau, ką kalbu.

Man nereikia „ačiū“, man nereikia „jūs – geriausias“, man nereikia „LiMA“ ir „VŽ“ statulėlių. Didžiausia dovana man – jūsų sėkmė.

O dabar, nevyniojant piršto į vatą, išgirsite tai, dėl ko čia susirinkote.

Dėmesio!

Nuomonės formuotojai bei įtakdariai turi pradėti pardavinėti rėmimą šalia savo vardų.
Kaip? Štai taip:

Indrė CBet Stonkuvienė
Saugirdas Credit24 Vaitulionis
Mantas LIDL Bartuševičius
Kiek kainuos metinis subscription'as? Per daug.
/
YOU
ARE
WELCOME
//
Na o dabar konkursas. Parašykite vardo ir prekės ženklo kombinaciją, kurią labiausiai norėtumėte pamatyti artimiausiais metais TV projektuose, žurnaluose bei portaluose ir Tomas Kaltas Gerumas Sinickis vienam (arba keliems) iš jūsų kažką įdomaus padovanos!“, – šmaikščią verslo idėją socialiniame tinkle „Facebook“ aprašė T. Sinickis.

Po šiuo įrašu žinomas vyras sulaukė daugybės „patinka“ paspaudimų bei komentarų, o netrukus savo vardo ir prekės ženklo kombinacijas pradėjo rašyti ir žinomi žmonės.

„Juozas Champagne Liesis“, – rašė Juozas Liesis, „Stanislavas Jablotron Stavickis“, – pasisakė ir Deividas Zvonkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją