Minėdami vestuvių metines Katažina ir Deivydas Zvonkai visuomet vyksta į tą pačią vietą – Nakcižibio sodybą. Tokia tradicija prasidėjo dar negimus vaikams, o dabar pora čia važiuoja jau su atžalomis.

Įrašą apie vestuvių metines, bei nuotraukas, iliustruojančias net kelerių metų metinių minėjimą, Katažina patalpino socialiniuose, juo sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„8! Bronzinės.

Esame ten, kur ir prasidėjo mūsų graži tradicija – Nakcižibyje.

Ačiū, Meile, už visus tuos metus.

Ačiū už Tavo išmintį ir meilę.

Per aštuonerius metus patyrėme išties nemažai… Daug daugiau, negu tikėjomės…

Nenustokim svajoti“, – rašė Katažina.

Vestuvių pamaldos vyko lietuvių ir lenkų kalbomis

Prieš aštuonerius metus vykusių vestuvių pamaldas kunigas vedė lietuvių ir lenkų kalbomis, bažnytinės giesmės buvo giedamos lenkiškai. Prie giedotojų būrio prisijungė ir pati nuotaka.

„Labai graži kunigo kalba. Nuoširdi, tikra, skirta mums visiems, kurie atėjo pasidalinti džiaugsmu kartu su mumis“, – po ceremonijos Delfi kalbėjo K. Zvonkuvienė. Jaunavedžiai pasakojo, kad jų šventėje bus tiek lietuviškų, tiek lenkiškų tradicijų bei akcentų.

„Bus tautų draugystė. Būsime draugiška šeima", – prieš ceremoniją sakė jaunoji.

Vestuvių akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šventę organizavo patys

D. Zvonkus ir K. Nemycko vestuves planavo ir organizavosi patys.

Svarbią gyvenimo dieną K. Nemycko vilkėjo dizainerio Liutauro Salasevičiaus sukurtą suknelę.

K. Nemycko teigė, kad minėto dizainerio pasiūlytas variantas jai labiausiai patiko. „Mūsų vizijos sutapo. Liutauro braižas man labai priimtinas, tinka mano figūrai, atspindi charakterį. Jis mane rengdavo soliniams koncertams, filmavimams“, - savo pasirinkimu tuomet džiaugėsi K. Nemycko.

Moteris pasakojo, kad prieš kreipdamasi į L. Salasevičių, užsuko į kelis vestuvinių suknelių salonus.

„Kas atrodė, jog man tinka, visai netiko. O tai, ko bijojau labiausiai, man atrodė gražiai. Nenoriu atskleisti, kokia bus mano suknelė, bet manau, kad viskas bus gerai. Labai jaudinuosi dėl smulkmenų. Visų pirma, mes tuokiamės dėl savęs. Jei mums bus gražu, tą įvertins svečiai. Tikrai žinau, kad atsiras žmonių, kuriems nepatiks suknelės ilgis, pūstumas ar paprastumas. Tačiau svarbiausia, kad aš jausčiausi gerai“, - tikino Katažina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją