Artėjant savaitgaliui žinoma klaipėdietė su savo tūkstančiais sekėjų pasidžiaugė širdžiai malonia diena – dukters mokslų baigimu.

Trijų vaikų mama pasidalino keliomis nuotraukomis iš diplomų teikimo šventės ir savo atžalai skyrė jautrius žodžius.

„Mano dukrai.

Labiau už viską pasaulyje noriu, kad žinotum, kaip stipriai tave myliu.

Matyti tave augančią ir iš mažos nerūpestingos mergaitės virstančią į nuostabią moterį, kokia esi šiandien, yra didžiausias mano gyvenimo džiaugsmas.

Tu tokia ypatinga, miela, rūpestinga, kupina meilės ir aš didžiuojuosi, kad galiu tave vadinti savo dukra.

Tu – mano saulės spindulėlis.

Myliu tave iki mėnulio ir atgal.

Mama“, – jautrų įrašą pasirašė R. Vilkienė.

Rasos Vilkienės dukra baigė mokyklą

Ypatingą datą trijų vaikų mama įprasmino ir kitais žodžiais.

„Reikia drąsos, kad stovėtum tvirtai, kai kiti atsitraukia ar pasiduoda baimei, reikia drąsos, kad paaukotum šiandieną dėl rytojaus, reikia drąsos, kad rizikuotum žinomu dėl nežinomo, reikia drąsos, kad paleistum vieną paukštį, esantį rankoje, tam, kad gautum du ar daugiau, tupinčius krūmuose, ir reikia labai daug drąsos, kad stovėtum vienas ir kovotum už tai, ko nori... Sėkmės ir palaimos tolimesniems tavo sprendimams...“ – dalijosi ji.

Rasos Vilkienės dukra baigė mokyklą

Delfi primena, kad Rasa mama tapo būdama 28-erių metų, kuomet pasaulį išvydo jos pirmagimė. Būdama 30-ies moteris pagimdė antrąją dukrą, o po 10-ies metų Rasai ir jos vyrui gimė dar viena mergaitė. Pastaroji mažylė, anot mamos, buvo tobula dovana jos jubiliejaus proga.

„Būnant mama sunku padalinti save vienodai visoms trims mergaitėms, nes jų amžius skirtingas, todėl skirtingi ir poreikiai. Lengviausia, kai esame kelionėse ir visi poilsiaujame, tada pas visus poreikiai panašūs ir laiką leidžiame labai šauniai“, – kiek anksčiau yra kalbėjusi daugiavaikė mama.

Pasiteiravus, ar darbų sūkuryje lengva pamiršti, kad be sporto trenerės ji taip pat turi ir mamos pareigas, Rasa neslėpė, jog jos kasdienybė yra labai įtempta.

„Man apskritai nėra lengva, nes daug dirbu ir be vaikų mano gyvenime yra sportas, užklasinės veiklos, verslas. <...> Kartais ir pati nesuprantu, kaip viską suspėju, bet čia gelbėja mano disciplina, griežtas laiko skaičiavimas ir planavimas“, – tikino žinoma klaipėdietė.

Rasos Vilkienės dukra baigė mokyklą

Kalbėdama apie motinystę, Rasa pasidalino nusistovėjusia taisykle, kurios laikomasi jos šeimoje.

„Mūsų griežta taisyklė ta, kad parduotuvėje perkame tik vieną daiktą. Tai gali būti saldumynas, žaislas ar knygelė. O paprašius kažką padaryti ar atlikti, mes to nekartojame, o skaičiuojame iki 3. Ties skaičiumi 3 vaikas turi atlikti tai, kas buvo jo prašyta. Kol kas tai veikia. Manau, kad tėvai kartais pamiršta, kad negalima nusileisti vaikams, nes jie žino, kaip galima manipuliuoti“, – yra pasakojusi R. Vilkienė.

Paklausus, kokie vaikų komplimentai ją džiugina labiausiai, Rasa neslėpė, kad jai malonu, kai dukros pastebi jos triūsą sporto salėje.

„Dažniausiai jos sako: „mama, kokia tu gera“, „graži“, „miela“, pagaminus maistą – „kaip buvo skanu“. Dar labai malonu, kai mažoji, matydama sportininkes, visuomet sako, kad čia mano mama. Tikiuosi, kad mano pavyzdys jas įkvėps pamilti sportą ir judėjimą“, – viliasi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)