Indianos „Pacers“ į Sakramento „Kings“ ekipą persikėlęs D. Sabonis nėra vienintelis, kuris išgyvena karjeros pokyčius. Naują etapą savo kelyje žengė ir jo žmona.

Prieš savaitę savo socialiniuose tinkluose Shashana paskelbė, kad palieka dešimtmetį kurtą savo šokių studiją ir pradeda kitą – žmonos ir mamos – gyvenimo tarpsnį, kuriame ji nori daugiau dėmesio skirti savo šeimos vyrukams.

Negana to, antradienį instagrame krepšininko sutuoktinė pasidalijo ir dar viena žinia – jų šeima palieka Los Andželą.

„Viso gero, Los Andžele“, – šalia nuotraukos, kurioje matyti kraustymosi momentas ir Sabonių šeima, brūkštelėjo Shashana.

Domantas Sabonis ir jo šeima

Kur žavi trijulė kelia sparnus, kol kas nėra aišku, tačiau tūkstančius sekėjų turinti pora veikiausiai netrukus numalšins šį gerbėjų smalsumą.

Verta priminti, kad kovą Sh. ir D. Sabonių porai gimė pirmagimis, kuris, ko gero, buvo didžiausias jųdviejų gyvenimo pokytis.

Neseniai sekėjų klausimų apie sūnelį sulaukusi D. Sabonio žmona nusprendė būti atvira ir pasidalijo asmeninio gyvenimo detalėmis. Pasirodo, namuose mažylį visi vadina Tiger (liet. Tigru).

„Mano uošvis iš tikrųjų sugalvojo tai Naujųjų metų išvakarėse, nes mes diskutavome, kad kūdikis gims Tigro metais. Tai yra tikras jo antrasis vardas, bet jis tiesiog įstrigo ir mes visi jį taip vadiname!“ – dalijosi mama.

Pirmasis sūnaus vardas yra Oliver.

„Už to slypinti istorija nebus pasidalinta“, – nusijuokė Shashana ir pridūrė, kad galvoje sukosi ir kitas vardas – Oliver Queen, tačiau D. Sabonio tokia idėja nesužavėjo.

„Jis sakė, kad tai būtų panašu į Žmogaus-voro vardą“, – linksmai pridūrė ji.

Dar visai neseniai Už Atlanto gyvenimą kuriantis krepšininkas D. Sabonis savo mylimąją Shashaną pasveikino su pirmąja motinos diena. Šia proga garsus sportininkas pasidalino net keliais asmeniniais kadrais, kuriuose užfiksuotas ir neseniai gimęs jųdviejų kūdikis bei jautrūs momentai.

„Su pirmąja motinos diena! Mylime tave”, – pažymėjo D. Sabonis.


Panašu, kad neseniai pirmagimio susilaukusi šeima mėgaujasi tėvyste, o savo laime dalijasi ir su artimais draugais bei sekėjais. Neseniai instagrame Shashana Rosen parodė nuotraukas, kuriose ji, panašu, įamžino kiekvieną nėštumo mėnesį.


Apie tai, kad D. Sabonis su žmona tapo tėvais, Delfi sužinojo kitą dieną po vaikelio gimimo, tačiau tuomet nei krepšininkas, nei jo žmona, apie gimusį vaikelį neskelbė. Džiugia žinia netrukus pasidalino sporto naujienų portalas ESPN, vėliau pasirodė ir paties D. Sabonio komentaras.

„Taip, mes ką tik susilaukėme kūdikio, esu labai laimingas, tai nuostabu“, – sakė tėvu pirmąkart tapęs krepšininkas.

Delfi primena, kad D. Sabonis ir Sh. Rosen susituokė 2021 metų rugpjūčio mėnesį. Apie tai pranešė ir komandos, kuriame žaidžia krepšininkas, atstovas. Jis patvirtino, kad Domantas – jau vedęs vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją