Vos pabudusi I. Stumbrienė rado ne vieną širdžiai malonią dovaną su „Dior“ prekiniu ženklu. Visomis jomis pasirūpino žinomos moters sutuoktinis.

„Šiandien mano rytas prasidėjo taip. Šiandien aš beprotiškai laiminga! Taip, ir tai sakau labai garsiai. Turiu patį nuostabiausią vyrą pasaulyje! Myliu tave be proto ir kasdien vis labiau. O savo dovanos dar net neišpakavau... Šiandien taip prasidėjo mūsų 18-tosios vestuvių metinės!“ – džiaugsmo neslėpė verslininkė.

Pora romantiškos sukakties proga apsistojo prabangiame, viename geriausių Monako viešbučių laikomame „Hôtel Hermitage Monte-Carlo“. Penkių žvaigždučių viešbutyje įsiamžinusi I. Stumbrienė su sekėjais dalijosi, kaip pasipuošė šiai išvykai.

Netrukus sutuoktinių laukė ir dar daugiau malonumų – pora apsilankė ir prabangiame restorane.

„Mūsų šventinis vakaras Monake. 18-osios vestuvių metinės! Kaip manote, dar mažai ar jau daug? – savo sekėjų teiravosi Inga. – Ir nuostabi 3 Michelin žvaigždučių šefo Yannick Alleno vakarienė viename gražiausių pasaulio viešbučių – „Hermitage Monte Carlo“, iš kurio atsiveria nuostabi Monako panorama.“

Delfi primena, kad I. ir A. Stumbrų pora dažnai leidžiasi į keliones jiems svarbių progų metu. Pavyzdžiui, pernai jie savo vestuvių metines šventė Graikijoje, Santorini saloje.

Tuomet kalbinta Inga neslėpė, kad jos ir vyro santykiai net ir praėjus šitiek metų – nuostabūs, o ji pati jaučiasi esanti mylima.

„Kai pagalvoji, tiek metų tikrai nemažai, bet taip pat visai nesijaučia, kad tai būtų ir daug. Mūsų gyvenimas skrieja nepaprastu tempu ir tik sustojus supranti, kiek daug gražių atsiminimų jis jau padovanojo.

Mes mokomės ir tobulėjame kasdien, kasdien atrandame kažką naujo. Bet manau, svarbiausia nuoširdžiau mylėti, gerbti ir branginti savo artimą žmogų. Aš be proto myliu savo vyrą, man jis pats nuostabiausias žmogus pasaulyje. Ir jaučiu, kad ir jis mane labai myli, gerbia, brangina, rūpinasi, pildo beprotiškiausius norus bei svajones ir taip padaro mane laiminga“, – sakė verslininkė.

Inga ir Aivaras Stumbrai

Du dešimtmečius kartu esančiai porai rutina – svetimas dalykas. Jiedu vis dar vienas kitam rengia staigmenas.

„Mes vienas kitą tikrai dar mokame nustebinti, – šypteli žinoma moteris. – Per tiek metų jau puikiai žinome, kas kiekvienam patinka, tad tai leidžia numanyti, ar planuojama staigmena patiks.“

Aivaras ir Inga džiaugiasi ne tik egzotiškomis kelionėmis ar atostogomis pajūryje, tačiau ir mažais dalykais, nutinkančiais eilinę dieną.

„Tiesą sakant, gražias akimirkas stengiamės kurti kasdien. Nesvarbu, ar tai būtų gimtadienis, ar kelionė – kartais šventinę nuotaiką sukuria vyro padovanota puokštė ar dukrytės pagamintas tortas. Aš manau, kad visiems reikia išmokti džiaugtis kiekviena diena ir viskuo, ką ji atneša“, – įsitikinusi I. Stumbrienė.

Inga ir Aivaras Stumbrai / Foto: Delfi, asm.archyvas

Šeimyninių kivirčų pasitaiko net ir darnioje Stumbrų šeimoje. Tačiau, pasak moters, jie yra sprendžiami taikiai.

„Žinoma, pasitaiko temų, kuriomis nesutariame. Tačiau išmokome nusileisti vienas kitam arba išspręsti klausimus derybų būdu“, – pasakojo anksčiau Delfi kalbinta pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)