Linksmybių Lietuvos pajūryje nepraleido visa eilė atpažįstamų veidų, tarp jų – ir Danielius Bunkus, kurį lenktynių savaitgalį buvo galima sutikti klube „Exit“.

Naktinėmis Palangos linksmybėmis ir muzika liepos 15-osios vakarą pasirūpino vienas populiariausių šalies didžėjų – Jonas Nainys-Jovani, pagal kurio grojamą repertuarą šėlo sausakimša šokių aikštelė.

Naktiniame klube be D. Bunkaus taip pat siautė atlikėjos Jessica Shy ir Nombeko Augustė, Ignas Lelys su antrąja puse, atlikėjas Valdas Lacko bei kt.

Dalis to vakaro akimirkų – spalvingoje nuotraukų galerijoje:

Verslininkas D. Bunkus viešumoje buvo pastebėtas ir šeštadienį – jis dažnas pajūrio lenktynių svečias, todėl jų nepraleido ir šiemet.

Fotografų užfiksuotose nuotraukose žinomas vyras nepabūgo pozuoti su žaviomis merginomis. Meiliai apsikabinęs lenktynėse sutiktas damas verslininkas šypsojosi ir buvo puikiai nusiteikęs.

Delfi primena, kad šeštadienį lenktynėse buvo taip pat galima pamatyti Nataliją Bunkę su vyru Edgaru, krepšininką Robertą Javtoką, čia dirbti atvykusias Moniką Šalčiūtę bei Dalią Belickaitę, politiką Algirdą Butkevičių su šeima, krepšininką Joną Valančiūną ir daugelį kitų.

Akimirkas iš lenktynių Palangoje galite matyti nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)