Poros kūdikis gimė liepos 12 dieną, džiugia žinia jiedu pasidalino ir instagrame.

Delfi primena, kad Lietuvos ledo ritulio rinktinės vartininkas Mantas Armalis dar 2020 metais sumainė aukso žiedus su išrinktąja, švede Stina Rosenger. Pora vestuvių akimirkomis pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“.

Modeliu dirbantis ledo ritulininkas į Švediją su tėvais emigravo būdamas dar kūdikiu – jam tuomet buvo vos 4 mėnesiai. Čia jis susipažino ir su savo būsima žmona.

Manto santykiai su Stina užsimezgė jau seniai – vyras ne kartą su ja buvo užfiksuotas ir viešintis Lietuvoje. Vestuves pora atšoko žmonos gimtojoje Švedijoje.


Prieš kelerius metus Mantas Delfi pasakojo, kad jo darbas yra ne mada, o sportas.
„Mano darbas yra sportas, nors ir esu dalyvavęs 4 „Versace“ pasirodymupse Milane“, – naujienų portalui kalbėjo M. Armalis.

Išvaizdus vaikinas tuomet pasakojo, kad pasiūlymų įsisukti į mados verslą jis sulaukia neretai, tačiau savo gyvenimą sieja tik su sportu: „Noriu žaisti ledo ritulį. Man modelio darbas nėra toks svarbus“.

Savo galimybes jis vertini savikritiškai.

„Jeigu norėčiau būti modeliu, man reikėtų numesti gana daug svorio. Mano kojos pernelyg raumeningos, kad galėčiau būti aukščiausio lygio modeliu. Jeigu panorėčiau būti modeliu, tektų baigti ledo ritulininko karjerą. To aš tikrai nenoriu. Ledo ritulį gali profesionaliai žaisti ilgiau negu būti modeliu. Tai ir finansiškai apsimoka labiau. Gali būti ir modeliu, ir ledo ritulininku. O būdamas tik profesionaliu modeliu, ledo ritulininku jau nebebūsi“, – argumentus dėstė pašnekovas.

Kaip sakė jis, modelio karjeros aukštumų jam pavyko pasiekti pakankamai lengvai. Priešingai nei sporte: „Ledo ritulį žaisti pradėjau šešerių, kad kilčiau vis aukščiau ir aukščiau“.

Jo nemasino ir mados industrijoje nesunkiai uždirbami pinigai: „Eiti podiumu nesunku. Porą dienų pasidarbuoji, gauni atlygį ir viskas“.

Paklaustas, kuris darbas jam visgi būtų pelningesnis, vaikinas svarstė: „Manau, kad, kaip ledo ritulininkas, aš galiu daugiau. Gal per ilgesnį laiką, bet pabaigoje uždarbis iš sporto bus kur kas geresnis“.

Su šeima į Švediją išvykęs sportininkas pasakojo, kad anksčiau Lietuvoje praleisdavo kiekvieną vasarą. „Kai išsikėliau iš tėvų namų Švedijoje, vizitai tapo retesni“.

Lietuvoje gyvena visi jo giminės, tik pusbroliai ir pusseserės išsibarstė po Europą: „Turiu vieną pusseserę Norvegijoje, du pusbrolius – Airijoje, dar vieną – Švedijoje. O visi kiti, man atrodo, yra Lietuvoje, Žemaitijoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)