„Visada žinojau, kad jei tuoksiuosi bažnyčioje, tai ceremonija vyks Laukžemės Šv. Apaštalo Andriejaus bažnyčioje, mažame kaime, ten, kur lankėsi mano proproseneliai, proseneliai, seneliai, tėvai ir aš.

O datą išsirinkti buvo lengva: diena, kai susipažinome, buvo liepos 7-oji, sekmadienis. Tai 777 – mūsų laimingas skaičius. Po dviejų metų tą pačią dieną Rokas man pasipiršo. O tada nusprendėme ir savo šventę organizuoti lygiai po metų. Rokas juokauja, kad ateityje bus lengviau švęsti tris šventes vieną dieną“, – šypteli nuotaka.

Poros pažinties istorija, užsimezgusi internete, daugeliui gali skambėti, kaip tradicinė, tačiau ne Gabrielei ir Rokui, kurie iki tol kiek privengdavo tokių pažinčių.

„Mūsų susipažinimo istorija – išties įdomi. Nors tiek aš, tiek mano dabartinis vyras nemėgstame internetinių pažinčių programėlių, taip jau nutiko, kad vieną savaitgalį mes abu nusprendėme jas įsirašyti. Taip pat mums pasisekė, jog tuo metu mes kaip tik abu buvome tame pačiame krašte, kitu atveju – mes nebūtumėme vienas kito net radę.

O juokingiausia tai, jog aš atpažinau jį, nes jau buvau mačiusi jo kuriamus „YouTube“ vaizdo įrašus, o jis po kelių valandų bendravimo suprato, kad žavėjosi manimi, kada dalyvavau „X faktoriuje“. Galiausiai susitikome pirmajam pasimatymui, kuris reikalautų papildomo straipsnio“, – intriguoja Delfi pašnekovė.

Nors pora vienas kitam šiltus jausmus pajuto gana greitai, Gabrielė išliko atsargi ir į santykius stačia galva nenėrė.

„Man prireikė daugiau laiko, nei Rokui, nes buvau labai atsargi, o ir nenorėjau vadovautis tik jausmais. Pirmas susižavėjimas dažnai būna klaidingas, todėl iš karto bandžiau suprasti, ar Rokas yra man tinkamas žmogus. Analizavau jo elgesį, vertybes, požiūrį į gyvenimą. Ir galų gale supratau, kad mes labai tinkame vienas kitam. Abu atkakliai siekiame savo gyvenimo tikslų, sutampa gyvenimo vertybės ir taip pat suprantame ne tik vienas kito privalumus, bet ir trūkumus bei juos priimame“, – dalijasi atlikėja.

Ne paslaptis, kad planuojant vestuves ne vienai jaunavedžių porai iškyla iššūkių, kartais net emocingų barnių. Iki šiol Gabrielė ir Rokas buvo įsitikinę, kad suorganizuoti tokią šventę jiems nekainuos daug nervų, tačiau, pasirodo, jiedu klydo.

„Daug draugų sakė: „Vestuves suorganizuoti – didžiulis iššūkis“. O mes su Roku sakėme: „Mums taip nebus“. Mes klydome. Šis procesas tikrai pareikalavo daug laiko ir pastangų. Tačiau galutiniame rezultate nusprendėme, jog pavargti buvo verta. Buvo be galo gera matyti mūsų abiejų šeimas ir draugus vienoje vietoje“, – šypteli jaunoji.

Savo meilės šventėje pora norėjo kuo daugiau natūralumo, gamtos ir pojūčio, kad visa tai sukurta ne tik jiems, o ir visiems svečiams.

„Didžiausias noras buvo, kad tai būtų tikra šventė visiems, o ne formalus renginys. Dėl šios priežasties mūsų vestuvėse buvo įvairių smagių veiklų, pavyzdžiui, interaktyvus būgnų šou, lauko žaidimai, gyva grupė, protmūšis. Taip pat savo šventėje norėjome kuo daugiau natūralumo, tad stalus ir salę puošė lauko gėlės, natūralaus medžio dekoracijos. O ir pati sodyba buvo gamtoje, prie vandens“, – džiaugėsi jaunavedžiai.

Daugelis Gabrielę iki šiol atsimena, kaip „X Faktoriaus“ finalininkę – buvusią grupės „Golden Age“ narę. Pastaruoju metu atlikėja pasuko solinės karjeros keliu ir nuo šiol scenoje ji pristatoma Geleibros pseudonimu. O jos išrinktasis – taip pat nėra toli nuo pramogų verslo.

„Muzika, kaip ir užėmė, taip ir dabar užima labai didelę mano gyvenimo dalį. Turiu studiją Lukiškių kalėjime 2.0, kur kuriu dainas, vedu privačias vokalo pamokas. Taip pat šiuo metu kuriu savo albumą, Vilniaus kolegijoje dirbu dėstytoja ir aktyviai užsiimu scenine veikla. Na, o mano vyras yra profesionalus „jutūberis“. Nors keliaujant po užsienį jį nuolat atpažįsta įvairūs žmonės, Lietuvoje apie jį dar nelabai kas žino, kadangi savo turinį jis kuria angliškai“, – paaiškino ji.

Po vestuvių pora medų išvyko kopinėti į egzotiškąją salą, kuri dar vadinama Graikijos Havajais.

„Mes juokaujame, kad mūsų gyvenimas buvo iki vestuvių ir po vestuvių. Ir iki vestuvių mes daugiau po jų nieko absoliučiai neplanavome. Tada, praėjus kelioms dienoms po šventės, nusprendėme, jog vis dėlto norime kelionės. Ieškodami atradome Korfu salą, apie kurią prieš tai nieko nežinojome. Ją greitai pamilome ir tą pačią dieną nusipirkome bilietus. Šį pirmadienį jau išskridome ten medaus savaitei“, – dalijosi Gabrielė.

Tapusi žmona atlikėja priėmė ir vyro pavardę, tačiau saviškės neatsisakė taip pat.

„Nusprendžiau neatsisakyti savo mergautinės pavardės, todėl pasiėmiau dvigubą pavardę. Nuo šiol būsiu Gabrielė Urbonaitė-Leonavičienė. Juokaujame, kad skambėsiu, kaip veikėja iš ispaniškų muilo operų serialų. Tiesa, scenoje ši ilga pavardė netrukdys, nes toliau vystysiu savo atlikėjos veiklą su savo sceniniu vardu Geleibra“, – pasakojo Delfi pašnekovė.

Poros vestuvių ir gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)