Tai, kad pora savo vestuves atšoko Berlyne pranešė žurnalas „Žmonės“.

Leidinys skelbia, kad po dvi dienas trukusios meilės šventės lietuvis pasirinko žmonos pavardę.

„Negaliu patikėti, kad kai kur dar egzistuoja pasaulis, kuriame vyrai yra direktoriai, giminės tęsėjai, o moterys – tylios pelytės, namų židinio puoselėtojos. Kavitos šeimą vertinu ir gerbiu, todėl pasipuošti Lorenzo pavarde man – garbė“, – paaiškino jis.


Kiek anksčiau Delfi yra rašę apie tai, kad pora savo gyvenimą iki tol kūrė Kalifornijoje, JAV. Ten D. Stagniūnas dirbo treneriu.

„Kavita treniruojasi Mičigane, kur aš dirbu treneriu. Matomės kasdien, nes kartu ir gyvename“, – prieš keletą metų atskleidė Detroite tuomet įsikūręs 2014 m. Sočio olimpinių žaidynių ledo šokių varžybose dalyvavęs D. Stagniūnas.

Daugybę kartų toje pačioje arenoje JAV ant šalto ledo per treniruotę susitikusius lietuvį ir vokietę jau kelerius metus sieja karšta meilė.

„Ji – pati gražiausia pasaulyje“. Taip 2018-aisiais metais K. Lorenz apibūdino 10 metų už ją vyresnis buvęs čiuožėjas iš Lietuvos. O paklaustas, kuri ledo šokėjų pora palieka didžiausią įspūdį Pjongčange, D. Stagniūnas plačiai nusišypsojo: „Aišku, kad Kavita Lorenz ir Joti Polizoakis.“

Verta priminti, kad Sočyje išsipildė lietuvio svajonė dalyvauti olimpinėse žaidynėse. Duris į olimpiadą tuomet atvėrė sprendimas išimties tvarka suteikti amerikietei Isabellai Tobias Lietuvos pilietybę.

Tačiau 2014-ųjų pavasarį, po olimpinių žaidynių ir pasaulio čempionato, čiuožėjų poros gyvenimą sudrebino netikėtos permainos.

Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas

D. Stagniūnas dėl nuolat kamuojančių traumų ir skausmų paskelbė apie sportininko karjeros pabaigą, o I. Tobias tapo Izraelio piliete ir pradėjo šokti su nauju partneriu Ilja Tkačenka.

Tiesa, netrukus paaiškėjo, kad Sočio olimpinės žaidynėse buvo paskutinės ir jo buvusiai porininkei – I. Tkačenkai nepavyko gauti Izraelio pilietybės, todėl pora liko už Pjongčango žaidynių borto.

Po šio smūgio I. Tobias nutarė trauktis iš sporto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)