Kadangi tenisininkas savo gyvenimo akimirkomis dalijasi retai, naujausias jo kadras maloniai nustebino tūkstančius gerbėjų, jį sekančių socialiniuose tinkluose.

Naujausiame įraše R. Berankis paviešino šiltą nuotrauką, kurioje jis pozuoja laikydamas savo dukrą ant rankų.

„Ji yra mano širdis, mano siela, geriausias dalykas, kuris man nutiko... Ji yra mano dukra ir ji yra mano pasaulis“, – jautriai komentavo sportininkas, pridūręs grotažymę #babyOlivia (liet. mažylė Olivia).

Tiek jautrus komentaras, tiek vasariškas kadras su jūra fone ištirpdė internautų širdis, kurie neslėpė savo susižavėjimo tėčio ir dukros laiku.

„Kaip miela! Laimingas tėtis!“, „Sutinku... Nuostabu... Šilčiausi sveikinimai“, „Sveikinimai šeimai! Prasideda naujos kartos sporto istorija, linkim abiem ilgos sėkmės!“ – rašė jie.

Tai, kad tapo tėčiu, tenisininkas prisipažino pernai metų lapkričio 11-ąją. Tuomet savo nauju statusu jis pasidžiaugė socialiniuose tinkluose, taip pat pasidalinęs nuotrauka.

„Mama ir Tėtis džiaugiasi galėdami pranešti apie mažylės Olivios gimimą!“, – buvo rašoma oficialioje R. Berankio feisbuko paskyroje.

R. Berankis apie mylimąją Inetą dar praėjusių metų pavasarį yra pasakoję žurnalui „Stilius“.

„Matyt, likimas pats turi savo planus. Su Ineta (Dubenčiukaite. – aut. past.) mes buvome ir anksčiau pažįstami, ir susitikę. Ji dirbo vienoje teniso įstaigoje, bet pati teniso nežaidžia. Anuomet apsikeitėme telefonais, bet nebendravome. Ir tik po daugelio metų susirašėme, susitikome Vilniuje ir tapome pora“, – kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją