„Oui! Yes! Taip! Arūnai, I love you so so much... Valio“, – džiaugsmo neslėpė Clara, pasidalijusi nuotrauka, kurioje įamžino sužadėtuvių žiedą.


Džiugia žinia Clara sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Vakar Vilniuje kartu su Arūnu turėjome koncertą, o liepos 10-oji – mums yra ypatinga diena, šventėme dvejus savo draugystės metus. Jis tokį siurprizą suorganizavo prieš kelis mėnesius, nupirko man ypatingą žiedą iš Kaune gyvenančio dizainerio.

Kai buvome Vilniuje, koncerte, jo draugas atėjo į mudviejų namus Kaune ir viską suruošė: uždegė žvakes, ant stalo pastatė šampaną. Kai grįžome po koncerto, apie 12 val. nakties, atrakinau duris ir pamačiau papuoštus namus. Labai nustebau, paklausiau, kas čia vyksta. Tuomet Ar8nas paklausė, ar noriu tekėti už jo. Tikiuosi, kad turėsime labai gražią ateitį kartu“, – Delfi sakė Clara.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją