Neseniai daugiau nei 405 tūkst. sekėjų instagrame turinti K. Meschino dalijosi įspūdingomis akimirkomis iš Graikijos, kurioje ilsėjosi su savo bičiulėmis. Čia ji savo laiką skyrė ne tik pramogoms, bet ir poilsiui prie baseino, o socialiniuose tinkluose savo sekėjams rodė gražiausias atostogų akimirkas bei išskirtinį stilių.

Tačiau šios atostogos K. Meschino įsimins ilgam ir dėl ypatingos akimirkos – vieno Mykonos saloje vykusio vakarėlio metu moteris sutiko superžvaigžde vadinamą, populiarios grupės „The Pussycat Dolls“ narę Nicole Scherzinger.

Kiek vėliau po trumpos pažinties su minėta atlikėja, Karolina pasidalijo savo įspūdžiais instagrame. Nuomonės formuotoja neslėpė džiaugsmo, kad jai pavyko įsiamžinti su N. Scherzinger, o šia nuotrauka pasidalijo vos grįžusi iš Graikijos.

„Nežinau kaip čia man taip pasisekė kad turiu fotkę (dar po dešine @alecmonopoly įšoko į kadrą) nes šiaip su niekuo nesifotkino ir visą stalą supo belenkiek apsaugos, neleido nei filmuot nei nieko ir trynė viską iš telefonų“, – instagrame rašė Karolina Meschino šalia įkeltos fotografijos, kuria sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.


Per dvi valandas ši nuotrauka surinko daugiau nei 11 tūkst. „patinka“ paspaudimų, K. Meschino gerbėjai negailėjo komplimentų, rašė, kad moterys atrodo labai gražiai.

„Žvaigždė žvaigždę atpažįsta“, „Bet kaip tu, Karolina, gražiai atrodai. Nežinant, kas yra Nocole, akys krypsta į tave“, „Wow, nerealiai“, „Abi dievaitės“, – rašė sekėjai.