Per pietus į mokymus susirinko ir praktinius įgūdžius tobulino būrys žmonių.

Akimirkas galite pamatyti fotogalerijoje.

Patrulio bazė pradeda dar vieną projektą, kuris orientuotas į civilių žinias karo ar nepaprastosios situacijos metu. Specialistai siūlo ne tik standartizuotus taktikos, medicinos ar išgyvenimo mokymus, bet gali pritaikyti kombinuotą mokymų programą organizacijų ir kolektyvų poreikiams.

Šūviai, skeveldros, kraujas. Tokia yra Ukrainos kasdienybė, su kuria gali susidurti bet kuris civilis. Kaip rodo praktika, tam, kad šios žinios praverstų, nereikia būti karo fronte. Rusija nesibodi vykdyti karo nusikaltimus ir savo raketas taiko į civilinius objektus, ko pasekoje žūsta ir būna sužeisti civiliai gyventojai. Pagrindinė mirties priežastis kare kraujo netekimas, kvėpavimo takų nepraeinamumas. Laiku suteikus pagalbą ir tinkamai sustabdžius kraujavimą galima ženkliai prisidėti galimybių siekiant išsaugoti gyvybes.

Locked N’ Loaded pilietinio gynybos ir saugumo analizės centras. Tačiau pirmiausia, pažymima, tai visuomeninis projektas, orientuotas į visuomenės supažindinimą su gynyba ir Lietuvos kariuomene. Organizatoriai motyvuoja įgyti ir gilinti praktinius įgūdžius, reikalingus gynybai.

Už viso to slypi komanda, kurios nariai ilgus metus tarnavo arba vis dar aktyviai tarnauja karinėse struktūrose ir turi sukaupę platų spektrą praktinių įgūdžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją