Oficialioji dalis vyko Vilniaus Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje – ten, kur amžinąją meilę vienas kitam prisiekė I. Žuolytė ir Adomas Mikalauskas.

Tiek šeima, tiek svečiai šiai progai puošėsi šviesiais drabužiais. Jaukios ceremonijos metu mažylis Kevinas pelnė ir šventąjį – Adomo – vardą.

Pakilia proga šeimą sveikino ir I. Žuolytės bičiulė Karolina Meschino, kuri į krikštynas atvyko su dukrele Isabelle.

„Organizuodami krikštynas nusprendėme, kad šventėje norime matyti tuos žmones, kurie yra ne tik mūsų, bet ir Kevino draugai“, – atskleidė dviejų vaikų mama.


Netrukus po to šventė persikėlė į kitą erdvę. Vos atvykę svečiai greitai suprato, kad Kevino krikštynų tema dedikuota meškučiams.

Be akį traukiančių desertų ar valgių visi mėgavosi gyva muzika, žaidimais tiek vaikams, tiek suaugusiems, o šventės akimirkas įamžino ir momentiniu fotoaparatu, ir palinkėjimų knygoje.

„Organizuodami krikštynas nusprendėme, kad šventėje norime matyti tuos žmones, kurie yra ne tik mūsų, bet ir Kevino draugai“, – atskleidė dviejų vaikų mama.

Rinkdamasi krikštynų datą žinoma pora nė nesusimąstė, kad tai bus ilgasis Joninių savaitgalis, todėl Inga su vyru Adomu liko labai dėkingi visiems atvykusiems ir skyrusiems savo laiką šventėje Vilniuje.

„Švenčių organizavimas – vienas iš mano varikliukų. Mėgstu tai daryti bei stengiuosi išnaudoti kiekvieną progą, tačiau šios krikštynos buvo kažkas magiško ir vienareikšmiškai gražiausia bei jaukiausia šventė ne tik kurią organizavau, bet ir kurioje dalyvavau“, – viename iš savo instagramo įrašų pasidalijo Inga.

I. Žuolytė su vyru taip pat augina pirmagimį sūnų Gabrielių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją