Pirmąją vasaros dieną ant Los Andžele esančio pastato stogo įsiamžinusi Evelina žavėjo stilingu deriniu, kuris itin patiko ir jos sekėjams. Juoda trumpa suknelė, ilgos latekso pirštinės, stilingi juodi bateliai išryškino pavydėtiną E. Anusauskaitės-Young figūrą.

„Vieta, kur vasara nesibaigia“, – pažymėjo JAV gyvenanti Evelina, kur čia pat po nuotrauka sulaukė tiek mamos Jurgos, tiek vyro Adamo susižavėjusių komentarų.

Visai neseniai Evelina įsiamžino ir dar vienoje Los Andželo vietoje – mergina dėvėjo prigludusiu šviesiai mėlynus džinsus, baltus marškinėlius, priderintą rankinę ir rožinės spalvos aukštakulnius. Ne kartą gebėjimą pozuoti pademonstravusi moteris atrodė puikiai – tą įrodė ir patiktukų skaičius bei teigiami komentarai.

Itin daug dėmesio E. Anusauskaitė-Young sulaukė per praėjusias žiemos šventes.

Per Kalėdas Evelina su savo augintiniu įsiamžino šalia eglutės. Pasipuošusi buvo ne tik atlikėja – Šiba Inu veislės šuo, kurį ji įsigijo kiek daugiau nei prieš metus, taip pat buvo padabintas kaklo papuošalu, puikiai tinkančiu Kalėdoms.

Keldama šventinę taurę E. Anusauskaitė-Young neslėpė savo figūros – kūno formas išryškino vientisu gipiūro kostiumu. „Nuostabiai atrodai!“, „Kaip elegantiška“, „Diva“, – tokių komentarų sulaukė Los Andžele gyvenanti dainininkė.

Tiesa, visai prieš naujuosius mada ir stiliumi besidomintys nepraleido pro akis ir dar vieno Evelinos įrašo, kuriame ji pademonstravo batelius.

Tačiau kone daugiausiai dėmesio ir pagyrų sulaukė dainininkės naujametinis įvaizdis – Evelina avėjo minėtus batelius bei dėvėjo išties įspūdingą žėrinčią baltą suknelę. „Negaliu nepasisakyti. Atrodot tiesiog taip skoningai ir taip gražiai. Na, tikrai WOW!“, „Labai graži suknelė“, „Tobula“, – rašė susižavėję gerbėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)