Nuotrauką paviešino „Sacramento Kings“, kur šiuo metu žaidžia D. Sabonis, atstovai – ji pirmiausiai buvo patalpinta socialiniame tinkle „Twitter“, vėliau unikaliu šeimos kadru ėmė dalintis ir kiti socialinių tinklų vartotojai.

Gerbėjai negailėjo gražių žodžių Sabonių šeimai, o krepšinio klubas šalia nuotraukos brūkštelėjo: „Sabonių šeimos praeitis, dabartis ir ateitis“.

Dar visai neseniai Už Atlanto gyvenimą kuriantis krepšininkas Domantas Sabonis savo mylimąją Shashaną pasveikino su pirmąja motinos diena. Šia proga garsus sportininkas pasidalino net keliais asmeniniais kadrais, kuriuose užfiksuotas ir neseniai gimęs jųdviejų kūdikis bei jautrūs momentai.

„Su pirmąja motinos diena! Mylime tave”, – pažymėjo D. Sabonis.


Panašu, kad neseniai pirmagimio susilaukusi šeima mėgaujasi tėvyste, o savo laime dalijasi ir su artimais draugais bei sekėjais. Neseniai instagrame Shashana Rosen parodė nuotraukas, kuriose ji, panašu, įamžino kiekvieną nėštumo mėnesį.


Apie tai, kad D. Sabonis su žmona tapo tėvais, Delfi sužinojo kitą dieną po vaikelio gimimo, tačiau tuomet nei krepšininkas, nei jo žmona, apie gimusį vaikelį neskelbė. Džiugia žinia pasidalino sporto naujienų postalas ESPN, vėliau pasirodė ir paties D. Sabonio komentaras.

„Taip, mes ką tik susilaukėme kūdikio, esu labai laimingas, tai nuostabu“, – sakė tėvu pirmąkart tapęs krepšininkas.

Delfi primena, kad D. Sabonis ir S. Rosen susituokė 2021 metų rugpjūčio mėnesį. Apie tai pranešė ir komandos, kuriame žaidžia krepšininkas, atstovas. Jis tvirtino, kad Domantas – vedęs vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją