Džiugią žinią Dalia sekmadienio vakarą pranešė socialiniuose tinkluose. Čia ji pasidalino ir nuotrauka, kurioje įsiamžino su vyru bei augintiniu.

„Kaip nerealu pagaliau pasidalinti, jog mūsų šeimyna laukia šeimos pagausėjimo“, – šalia nuotraukos pažymėjo D. Belickaitė.


Delfi primena, kad poa susituokė praėjusių metų liepos 10 dieną. Ceremonija buvo numatyta nuo 14 valandos. Čia jaunųjų pasveikinti atvyko ir Dalios bei Edvino šeimos nariai, bičiuliai ir artimieji.

Laimės ir meilės jauniesiems linkėjo ir žinomi Lietuvos veidai – dainininkė Ieva Zasimauskaitė, Vidas Bareikis, Indrė Stonkuvienė ir kiti.

Prieš tai Dalia su būriu draugių audringai atšventė savo mergvakarį – šventė vyko ne vieną dieną. Akimirkomis laiminga mergina pasidalino ir instagrame.

Kiek anksčiau Dalia yra sakiusi, kad dėl galimų pandemijos apribojimų buvo sugalvoję ir kitokį vedybų scenarijų.

„Vestuvėms ruošiuosi labai intensyviai. Čia tarsi mano kūdikėlis, mano projektas, į kurį atidaviau visą save. Jeigu viskas pavyks, vestuvės turėtų atrodyti įspūdingai. Kyla visokių minčių, nes su karantinu neiname į gerąją pusę, o vestuvės – jau vasarą. Tačiau viską darome pagal planą, ir, kai artės data, tada ir darysime sprendimą. Su Edvinu pasikalbame, ką darytume vienokiu ar kitokiu atveju, ar nukeltume, ar susituoktume tik tarp artimųjų, o švęstume vėliau. Bet labai noriu tikėti, kad viskas vyks taip, kaip tikimės dabar“, – apie savo planus atskleidė Dalia.

Na, o 2020-iais Filipinuose su ilgamečiu širdies draugu 2020-ųjų sausį atostogavusi D. Belickaitė sulaukė didžiulio siurprizo, kuriam ji ištarė nuoširdų „Taip!“.

„Nors iš tikrųjų pasakiau: „Tai aišku!“. Visiškai nesitikėjau, dar dabar kosmose vaikštau ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kad jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – šiltai savo svarbius gyvenimo pokyčius instagrame komentavo Dalia.

Porą vienija ne tik meilė vienas kitam, bet ir krepšiniui. Dalia ir Edvinas susipažino dar paauglystėje būtent šio sporto dėka. Vėliau jų draugiškas ryšys peraugo į meilę. Deja, kiek vėliau krepšininkė patyrė kojos traumą, po kurios ji sustabdė savo profesionalios krepšininkės karjerą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)