Atlikėjas socialiniuose tinkluose paviešino įrašą bei nuotrauką su savo mylimuoju. Ruslanas rašė, kad ši diena jam įstrigs atmintyje ilgam – nekaltų žmonių vietoje gali atsidurti kiekvienas.

Įrašu dainininkas sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Šiąnakt Norvegijos sostinėje per šaudynes naktiniame klube ir prie jo žuvo du žmonės, dar 14 buvo sužeisti. Tai pranešė „Reuters“, remdamasi Oslo policija.

O jeigu mes su Domantu Tamašausku būtume tų nekaltų žmonių vietoje?

Ašaros, neviltis ir didžiulis skausmas širdyje. Tokia ta birželio 25 diena.

Šiandien yra ta diena, kai prieš du metus mes susitikome. Kiek daug visko išgyventa ir patirta. Meldžiuosi, kad Lietuvoje daugiau nebūtų vietos neapykantos žmonėms, kurie myli“, – rašė R. Kirilkinas.

Ruslanas Kirilkinas ir Domantas Tamašauskas / Foto: Andrius Vengalis

Delfi primena, kad teroristinis išpuolis įvyko praėjusią naktį Osle, šalia gėjų klubo.

„Nusikaltimo vieta tapo baras „London Pub“, kaimyninis klubas ir netoliese esanti gatvė, kur įtariamasis buvo sulaikytas praėjus kelioms minutėms nuo šaudynių pradžios“, – laikraščiui „Aftenposten“ sakė policijos atstovas Tore Barstadas.

Įtariamasis, policijos sulaikytas po praeitą naktį dviejų žmonių gyvybių nusinešusių šaudynių Oslo centre, yra iraniečių kilmės Norvegijos pilietis, šeštadienį pranešė policija.

Šis vyras anksčiau buvo patekęs į Norvegijos kontržvalgybos tarnybų ir teisėsaugos akiratį dėl nesunkių nusižengimų, tokių kaip peilio ar narkotikų turėjimas, policija nurodė per spaudos konferenciją. Įtariamojo vardas kol kas nebuvo atskleistas.

Policija anksčiau pranešė, kad šaudynes, per kurias žuvo du žmonės ir dar mažiausiai 21 buvo sužeistas, tiria kaip „teroristinę ataką“. Incidentas įvyko trijose vietose Oslo centre, įskaitant vieną gėjų barą.

Dėl šios priežasties buvo atšauktas vėliau šeštadienį turėjęs vykti kasmetinis gėjų paradas „Oslo Pride“, organizatoriams atsižvelgus į policijos rekomendacijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės