Prašmatni vestuvių šventė vyko praėjusį savaitgalį Prancūzijoje. Pora susituokė ne tik artimiausių žmonių būryje, o ir priešais įspūdingą reginį – ceremonija vyko su vaizdu į jūrą Rivjeroje, skelbia lrytas.lt.

Daug vestuvių akimirkų buvo galima išvysti socialiniuose tinkluose. Jomis su tūkstančiais gerbėjų dalijosi ne tik patys jaunieji, o ir kviestiniai svečiai, kurių buvo kiek daugiau nei 50. Meilės šventė truko net kelias dienas.

Svečių būryje buvo galima išvysti ir Lietuvoje gerai žinomų veidų, tarp kurių – viešbučio „Kempinski Hotel Cathedral Square“ generalinis direktorius Kai Schukowski, verslių moterų bendruomenės „She Is Glowing“ įkūrėja Dovilė Urbanaitė, projekte „Olialia“ išgarsėjusi Agnė Staškevičiūtė, legendinio krepšininko Arvydo Sabonio dukra Aušrinė Sabonytė ir kt.

Renginio vedėju tapo Mantas Stonkus, kuris rūpinosi, kad vakarėlyje netrūktų šypsenų. Visus susirinkusiuosius džiugino ne tik atsivėrę pasakiški gamtos vaizdai su jūra ir palmėmis, o ir šventinis dekoras, gyvo garso muzika.

Kiek anksčiau, 2017-ųjų vasarą E. Andreikaitė buvo ištekėjusi už garsaus krepšininko Mindaugo Kuzminsko, tačiau pora greitai išsiskyrė – santuoka iširo vos po pusmečio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)