„Atsikėlęs sekmadienio rytą turėjau nuojautą, kad mano žmona kažką slapta organizuoja. Tačiau net neįsivaizdavau, kad būsiu taip nustebintas! Susirinko visi artimi ir mylimi žmonės, o ant scenos lipo mano svajonė – Marijonas Mikutavičius! Ačiū visiems už staigmeną! Geriausias gimtadienis iki šiol!“ – emocijomis dalijosi V. Kaikaris.

55-asis gimtadienis buvo suorganizuotas slapta nuo chirurgo akių, kad apie šventę jis nieko neįtartų rūpinosi kone kiekvienas kolega. Galiausiai visiems artimiausiems V. Kaikario žmonėms pavyko sukurti kvapą gniaužiantį renginį, kuris priminė mažą muzikos festivalį.

Scenoje savo privatų pasirodymą surengė ne tik M. Mikutavičius, su kuriuo V. Kaikaris iki širdies gelmių traukė žinomus atlikėjo hitus, bet ir unikalaus balso dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.

„Net ir šiandien klinika skendi tose pakiliose emocijose. Buvo iš tikrųjų labai jauki šventė. Žinoma, kad didžiausią indėlį nuotaikai turėjo M. Mikutavičius ir R. Ščiogolevaitė. V. Kaikaris apie koncertą nieko neįtarė iki pat paskutinės akimirkos, nes ši paslaptis buvo išlaikyta net ir nuo viso kolektyvo. Atrodo, kad ne tik viena didžiausių Vyginto svajonių išsipildė, bet ir mūsų visų, kadangi švente džiaugėmės visi drauge“, – Delfi pasakojo klinikos „Fi Clinica“ bendraturtis Robertas Jocius.

Gimtadienyje savo šypsenas dovanojo ne tik bendradarbiai, bet ir šeimos nariai, giminaičiai, bičiuliai bei kiti jubiliatui artimi žmonės. Renginyje iš viso šėlo kone 150 svečių.

„Siurprizą išvydęs Vygintas prisėdo, – šyptelėjo jo kolega R. Jocius. – Kaip jis ir minėjo, tai buvo viena iš jo svajonių, kuri išsipildė. Jam tikrai tai buvo staigmena. Jis atšoko ir atšokinėjo visą koncertą, nes kitaip, kaip sakė jis pats, negalėjo. Šie įspūdžiai liks visam gyvenimui ir tokios akimirkos yra neįkainojamos.“

Po gimtadienio žinomas plastikos chirurgas pasidalijo padėka visiems, kurie padėjo sukurti ypatingą šventę.

„Tai buvo tikrai nesuvaidinta emocija, jaučiausi tarsi vaikas gavęs dovaną, kurios labai norėjo, bet nesitikėjo. Visa tai sukūrė žmona su dukra ir kolektyvu. Jiems esu labiausiai dėkingas. Beje, gimtadienis sutapo su tradicine klinikos vasaros švente“, – su Delfi pasidžiaugė V. Kaikaris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)