Milda ir Mantvydas susipažino prieš daugiau nei 10 metų – jie abu dalyvavo tame pačiame muzikiniame projekte, tačiau romantiški jausmai įsiplieskė tik po kelerių metų, kai šie ir vėl netikėtai susitiko.

„Tuomet pažintis tuo ir apsiribojo – trumpu „labas“ prasilenkiant filmavimo studijoje. Prieš beveik penkerius metus susitikome „iš naujo“... sporto salėje! Iš pradžių Mantvydo nepažinau, galvojau, kas čia spokso į mane per veidrodį, – šyptelėjo pašnekovė. – Bet paskui pasisveikinome, pasijuokėme iš to, kad susitikome tokioje neįprastoje aplinkoje. O praėjus kiek daugiau nei porai draugystės metų Mantvydas man pasipiršo, o dabar, jau po dvejų sužadėtuvių metų, keliame vestuves.“

Nuotaka „Delfi“ pasakoja, kad Mantvydui šiltus jausmus pajuto itin greitai.

„Man atrodo, kad aš Mantvydą įsimylėjau iškart, dar toje pačioje sporto salėje. Sužavėjo tai, koks jis yra laisvas, linksmas, juokingas, šnekus. Ir mūsų draugystė užaugo akimirksniu – vos po trijų savaičių pasimatymų apsigyvenome kartu. Vis pasidžiaugiame, kaip organiškai ta meilė užaugo – nuo pat pradžių bendrauti buvo lengva, nebandėme apsimesti ar pasirodyti vienas prieš kitą – esame tokie, kokie esame, gal savaip keisti, bet tikri vienas kitam. Taip ir gyvename, stumiame vienas kitą į priekį, drąsiname, mokomės būti suaugusiais žmonėmis kartu“, – dalijosi M. Martinkėnaitė.

Nors pora susižadėjo prieš dvejus metus, vestuves jiedu ėmė planuoti kiek daugiau nei prieš pusmetį.

„Planuojant didelių sunkumų nebuvo, jaudulį turbūt kėlė tai, kiek yra daug detalių, apie kurias reikia pagalvoti, sukoordinuoti, daug žmonių, su kuriais reikia sukontaktuoti... Tačiau mes abu vienodai įsitraukėme į organizavimą, tai labai palengvino „darbą“. Mantvydas rūpinosi renginio techniniu aptarnavimu, o aš – smulkmenėlėmis, pavyzdžiui, gėlėmis, pakvietimais. Labai smagu matyti, kaip mūsų artimieji ir draugai džiaugiasi bei laukia šventės kartu su mumis, tai vieni, tai kiti vis klausė, ar nereikia pagalbos. Tai tikrai parodo, kad vestuvės yra ne vien poros, bet ir bendruomenės šventė. Džiaugiamės galėdami ją iškelti!“ – pakilia nuotaika dar prieš tuoktuves dalijosi atlikėja.

„Viskas bus labai paprasta – tuokiamės ir švenčiame Vilniuje. Visų pirma, ceremonija bažnyčioje – tai mano noras. Nesu atsakinga tikinčioji, bet man graži ši krikščioniška tradicija, noriu, kad mūsų santuoka būtų palaiminta. Abipusis supratimas, atvirumas ir rūpinimasis vienas kitu yra mūsų draugystės pagrindas, o lai palaiminimas būna ta „magija“, kuri tik užtvirtina mūsų apsisprendimą“, – pridūrė ji.

Po oficialiosios dalies jaunųjų bei jų svečių laukia jauki ir privati šventė.

„Mums svarbiausia šią dieną praleisti drauge su artimaisiais, dėl to kažkokių didelių pramogų vakaro metu nesame suplanavę – norime pabendrauti, skirti dėmesio vieni kitiems, pašokti. Sąmoningai to neplanavome, bet gavosi taip, kad mūsų vestuvės vysta trumpiausią metų naktį – pasitiksime Jonines. Dėl to šventės dekore yra daug žalumos, natūralumo. Abu esame tokie patys – planuojant vestuves mums svarbiausias ne staltiesių ilgis ar gėlių išdėstymas, o kokybiškas laikas kartu, dalijimasis emocijomis, akimirkomis su mums brangiausiais žmonėmis. O ir paparčio žiedo nereikės ieškoti – būsime tik ką apsižiedavę“, – šyptelėjo pašnekovė.

Mildą dažnas atsimena ir populiaraus projekto „X Faktorius“, kuriame jai pavyko išplėšti pergalę, tačiau pastaruoju metu ji muziką gyvenime derina ir su kita veikla.

„Balansuoju dirbdama pinigų plovimo prevencijos srityje su darbu scenoje. Pasirodau privačiuose vakarėliuose – čia ir prisižiūrėjau visokiausių vestuvių pavyzdžių, kurie padėjo ruoštis mūsų dienai. Šie metai yra labai stiprūs – kūrybiškai jaučiuosi užaugusi, turiu paruošusi dainų, kurios laukia mano dėmesio įrašų studijoje ir nekantrauju tam skirti daugiau savo laiko, tačiau visą tai atidėjau „po vestuvių“. Muzika toliau yra svarbi mano gyvenimo dalis. Prie to prisideda ir tai, jog Mantvydas taip pat tuo gyvena – jis yra muzikinių projektų grupės „Keyper“ įkūrėjas. Kaip ir aš, Mantvydas turi ir kitą karjeros kelią, kuriame susipina jo projektų valdymo ir IT srities įgūdžiai. Abu esame veiklūs ir tai yra viena iš mus jungiančių stiprybių“, – dalijosi M. Martinkėnaitė.

Jau netrukus jaunavedžiai planuoja išvykti trumpam medaus mėnesiui.

„Nekeliausime toli, pasirinkome Italiją, nes čia susipina puikus maistas, nuostabi gamta, graži architektūra. Mėgstame aktyvų poilsį, tad bus proga ir pasivaikščioti kalnuose, ir paplaukioti jūroje. Labiausiai laukiame akimirkos, kai bus galima atsikvėpti, pasidžiaugti naujo bendro gyvenimo pradžia. O tada – planuoti ir žiūrėti, kas mūsų laukia ateityje!“ – emocijų neslėpė nuotaka.

Žmona tapusi atlikėja planuoja keisti savo pavardę, tačiau neišsižadės ir senosios.

„Po vestuvių mano pavardė tik pailgės. Pasilieku savo mergautinę pavardę, nes aš buvau ir būsiu Martinkėnaitė, tai – mano dalis. Bet prie jos prisidės ir vyro pavardė. Kokia ji bus, pasidalinsiu, kai reikės pasikeisti dokumentus“, – šyptelėjo ji.

Romantiškos šventės akimirkos – „Delfi“ nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)