Po šventėms praėjus kelioms savaitėms socialiniuose tinkluose D. Bilevičiūtė paviešino kelias nuotraukas iš dukters šventės. Jomis sutiko pasidalinti ir su Delfi.

Nuotakos mama taip pat pasidabino šviesaus atspalvio žemę siekiančia suknele, o ant galvos garsi dainininkė užsidėjo karūną.

Po nuotraukomis socialiniuose tinkluose pasipylė gerbėjų ir bičiulių komentarai – tiek Daina, tiek Elegija sulaukė didžiulių komplimentų. „Gražuolės, nuostabiai atrodot“, „Karalienė ir princesė“ – rašė komentatoriai. Ne vienas gerbėjas susimaišė ir klausė, išteka Daina ar jos dukra.

Delfi primena, kad pora savo civilinę santuoką įregistravo Molėtų civilinės metrikacijos skyriuje. Tai, kad pora pradėjo šeimyninį gyvenimą, praneša ir miesto savivaldybės puslapis, kuriame pateikiami vestuvių sąrašai.

Susituokti Elegija ir Andrius Žentelis nusprendė šeštadienį, birželio 4-ąją.

Džiugiomis naujienomis pasidžiaugė ir patys jaunavedžiai, kurie socialiniuose tinkluose pakeitė santykių statusą į „susituokę“.

Po tuoktuvių Elegija pasirinko vyro pavardę ir tapo Žentele.

Ištekėjo Dainos Bilevičiūtės dukra
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)