Šios tradicinėmis tapusios lenktynės kasmet sutraukia įvairiausiomis skrybėlaitėmis pasipuošusias viešnias, o didžiausias dėmesys, žinoma, skiriamas karališkosios šeimos pasirodymui.

A. Valentaitė socialiniuose tinkluose paviešino ne vieną nuotrauką iš didžiulio renginio, kuriame lankėsi jau ne pirmąjį kartą. Modelis sekėjus ir bičiulius sužavėjo savo išskirtine apranga – Asta dėvėjo airių aukštosios mados kūrėjo Philipo Treacy skrybėlę, Ralpho Lauren mados namų ilgą šviesią suknelę, prie jos derino batelius bei rankinę. Dėmesį traukė ir ypatinga stiliaus detalė prieš metus mylimojo įteiktas sužadėtuvių žiedas, spindintis ant Astos piršto.


Astos sužadėtinis G. Manchesteris taip pat atrodė pritrenkiančiai britų milijonierius atsižvelgė į renginio aprangos kodą, kuris galioja jau daugelį metų. Tikinama, kad žirgų lenktynių organizatoriai pasilieka teisę neįleisti svečių, kurie atvyksta nepaisdami aprangos kodo.


Delfi primena, kad prieš pat garsiąsias žirgų lenktynes Asta Valentaitė paviešino dvi nuotraukas, darytas atostogų Barbadose metu. Vienoje jų žinoma moteris įamžinta pasipuošusi marga suknele, jos įvaizdį užbaigė akiniai nuo saulės. Ši akimirka vos po kelių minučių sulaukė daugybės jos sekėjų „patinka“ paspaudimų.

Kitoje nuotraukoje, kurią paviešino A. Valentaitė matyti, kaip žinoma moteris mielai pozuoja su savo širdies draugu, britu Glenu Manchesteriu.

„Barbados“, – trumpai po įamžinta akimirka brūkštelėjo modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)