Tai, kad S. Jasevičiūtę sustabdė policija, „Delfi“ savaitgalį patvirtino patikimi šaltiniai. Jų duomenimis, visuomenėje žinoma moteris pareigūnams įkliuvo būdama neblaivi prie vairo.

39-erių vairuotoja pričiupta penktadienį, birželio 17 d., Minsko plente, Vilniuje.

„Delfi“ šaltinių žiniomis, S. Jasevičiūtei buvo nustatytas 0,50 promilių girtumas, antrą kartą įpūsta 0,53. Tai – lengvas girtumas.

Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekse nurodoma, kad transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs (daugiau negu 0,4 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės) vairuotojai, užtraukia baudą nuo 800 iki 1100 eurų.

Už šio straipsnio numatytą administracinį nusižengimą privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo 12 iki 18 mėnesių arba teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo 6 iki 12 mėnesių ir draudimą vairuoti transporto priemones, kuriose neįrengti antialkoholiniai variklio užraktai, nuo 12 iki 18 mėnesių.

„Delfi“ mėgino susisiekti ir su pačia S. Jasevičiūte, tačiau nesėkmingai.

Netrukus po to žinoma moteris socialiniuose tinkluose pasidalijo viešu įrašu, kuriame papasakojo, kas nutiko. Apie tai plačiau skaitykite kitame Delfi straipsnyje, paspaudus čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)