Į jaukią netoli Vilniaus esančią sodybą suvažiavo visų „Domino“ teatro žiūrovų puikiai pažįstami ir jau pamilti aktoriai: Ineta Stasiulytė, Julius Žalakevičius, Karina Stungytė, Larisa Kalpokaitė, Sakalas Uždavinys, Renata Kutinaitė, Justina Nemanytė, Valda Bičkutė, Jokūbas Bareikis, Vaida Lisikaitė, Vaidotas Martinaitis ir daugelis kitų.

Kas jų laukia, nežinojo nė vienas, todėl visos užduotys ir pramogos buvo sutiktos audringomis ovacijomis. Naująjį „saldžios vasaros“ sezoną dalyviai pasitiko ne tik gardžiomis vaišėmis, bet ir rimtais galvosūkiais: pasiskirsčius į komandas, jiems reikėjo atrakinti daug mažų skrynelių, o galiausiai ir surasti kruopščiai slepiamą lobį.

Nors oro prognozės nebuvo gailestingos, tačiau dangumi ridenosi saulė ir po nemažai protinių ir fizinių jėgų pareikalavusių užduočių, buvo surengtas gaivinantis vandens mūšis.

„Fantastiškai praleista diena! Kaip gaila, kad visi drauge susirenkame taip retai“, – po vasaros sezono atidarymo įspūdžiais dalinosi aktoriai bei personalo darbuotojai.

Kaip žinia, „Domino“ teatras nesiilsi ir vasarą, savo gerbėjų laukiantis populiariausiuose renginiuose Vilniuje, Kaune, Palangoje, Druskininkuose, Šiauliuose, Panevėžyje ir Marijampolėje. O rudenį žiūrovų visoje Lietuvoje lauks mažiausiai trijų naujų spektaklių suaugusiems ir vaikams premjeros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją