Į JAV gyvenančios, bet Lietuvoje savo santuoką įprasminti panorusios poros vestuves rinkosi jaunųjų artimieji, bičiuliai ir kolegos. Tarp begalės svečių buvo galima pastebėti ir šventiškai pasipuošusią O. Pikul.

Žinoma šalies makiažo meistrė, verslininkė į iškilmingą renginį atvyko be Simo Jasaičio. O. Pikul šventėje netikėtai lydėjo kitas vyriškis, Vilniuje žinomas verslininkas Vaidas Akramavičius, su kuriuo moteris buvo poruojama ir anksčiau, kai prieš kelerius metus vyko jos ir S. Jasaičio santykių krizės drama.

Tiesa, susirinkusiems fotografams V. Akramavičius ir O. Pikul tik dviese nepozavo – nuotraukose jiedu stengėsi šypsotis trise su M. Kvietkute. Trijulė iš pirmo žvilgsnio mėgavosi bendru laiku, o sulaukę žiniasklaidos dėmesio juokėsi.


Pastaruoju metu O. Pikul nebeatvirauja apie savo santuokinį gyvenimą. Jau pernai spalį LNK transliuotoje laidoje „Šeškinės 20“ moteris vangiai kalbėjo apie savo vyrą S. Jasaitį, o vienas jos atsakymų užminė mįslę apie negandas šeimoje.

„Jau atšventėte bronzines vestuves su Simu. Tai ar bus auksinės?“ – teiravosi laidos vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

„Ko gero, nebus“, – rėžė Oksana.

„Kodėl taip sakai, galvoji, kad numirsite?“ – nustebęs klausė Džiugas.

„Ne, ne, bet negali žinoti, ar skaičiuoti“, – aptakiai atsakė O. Pikul.

Tuomet šia tema „Delfi“ keliskart bandė susisiekti ir su S. Jasaičiu, tačiau krepšininkas į skambučius neatsakė. Neatviravo šia tema ir jo žmona.

Instagrame neretai galima pastebėti iškalbingų detalių liudijančių, kad O. Pikul ir su ja anksčiau poruotas vyriškis laiką leidžią ir dabar. Pavyzdžiui, žinoma moteris ne kartą pastebėta vyriškio socialiniuose tinkluose, įrašų būta net ir atostogų metu.

Santykių krizė buvo ištikusi anksčiau

„Delfi“ apie krizę Jasaičių šeimoje rašė dar 2018 m.

Tąkart susisiekus su atlikėja, ji kalbas apie romaną su kitu vyru neigė ir tik nusijuokė.

Telemundo presenta. Jie turėtų būti budresni ir tuomet sudėti visas nuotraukas su žmonėmis, su kuriais apskritai bendravau. Tiesą pasakius, man buvo labiau tikėtina, kad su Vaidu Baumila mane įdės, nes tuo pačiu lėktuvu skridome.

Visgi nusprendė prie kito vyro mane prikabinti. Susitikus kur nors pažįstamų argi negali pasisveikinti? Va, jums ir atsakymas. Man juokinga, kad žmonės bando mane pričiupti“, – tuomet sakė ji.

„Pasirodo, prie manęs dabar gali bet kokį vyrą klijuoti, tad vyrai, būkite atsargūs, nes teks vėliau aiškintis“, – perspėjo dainininkė.

Tąkart išvydusi teiginį, kad Kipre ji ilsėjosi ne su drauge, o su vyriškiu, Oksana nė kiek nesusinervino ir teigė, kad tai apskritai yra komiška situacija.

„Juokas ir tiek. Juokingi tie žmonės: eina, fotografuoja, žiūri, su kuo susitinki, su kuo kalbi. Aš tai nusijuokiau tą straipsnį atsidariusi. Su daug žmonių kalbėjausi ir jei dabar prie kiekvieno mane pirš, tai jau atleiskite“, – „Delfi“ sakė ji.

Paklausta, ar jos gyvenime apskritai egzistuoja kitas vyras, dainininkė sakė, kad ji pažįsta daug žmonių.

„Pas mane yra daug pažįstamų. Ir įvairių. Laukite tęsinio, nes dar su kuo nors nufotografuos. Nieko tokio, aš mielai dalyvauju šiame seriale“, – prieš kelis metus nusijuokė pašnekovė.

Kiek anksčiau O. Pikul viešai yra teigusi, kad jos ir S. Jasaičio santuoka ėmė braškėti po to, kai krepšininkas užsimezgė draugystę su viena moterimi.

Kalbėjo ir advokatas, ir „meilužio“ etiketę pelnęs vyras

Tuometinis S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius TV laidoje tikino, kad O. Pikul ir su ja poruojamo vyro pažintis prasidėjo prieš ne vienerius metus.

„<...> Vėliau, kaip išaiškėjo, jie bendrauja nuo lapkričio mėnesio. Bet ne nuo 2017 metų. Jie bendrauja nuo 2016 metų lapkričio. Nuo tada, kai mano klientas S. Jasaitis žaidė Italijoje“, – laidoje „Ant bangos“ tikino advokatas.

Įdomu tai, kad su žiniasklaida užvirus skandalui bendravo ir pats su O. Pikul poruotas verslininkas. Jis neslėpė pykčio ir papasakojo savo įvykių versiją.

„Esu pasipiktinęs dėl paskleistos melagingos informacijos ir šmeižto per spaudą. Mes su O. Pikul nebuvome nei meilužiais, nei pažįstamais nuo 2016 metų – tuomet mes netgi nebendravome. Tą tikrai galiu patikinti, nes tuo metu aš gyvenau su kita moterimi ir net minties apie naujus santykius neturėjau“, – „Delfi“ pareiškė jis.

Pašnekovas tuomet tikino, kad su dainininke jiedu yra draugai, o ne pora.

„Tai pažeidžia mano teisę į privatų gyvenimą. Aš šokiruotas, kokiu būdu esu įtrauktas į šitą dramą, nekompetentingo teisininko dėka, kuris bet kokia kaina mėgina man prilipinti meilužio etiketę tam, kad turėtų naudos savo kliento byloje. Nesuprantu, kaip ne gėda tokiam teisininkui dalyvauti šioje byloje, kai pats yra labai negarbingai kovojęs su net trimis žmonomis. Keista, kad šioje byloje jis vaidina labai gerą advokatą, nors jo žodžiai prasilenkia su realybe. Gėda turėtų būti tokiam advokatui“, – kartojo vyriškis.

„Su Oksana ėmėme bendrauti nuo 2018 metų kovo mėnesio. Jai, kaip moteriai, buvo sunku išgyventi ši sunkų periodą. Palaikiau ją, daug kalbėjomės. Ji nepaprastai šiltas ir geras žmogus, mylinti mama, nuoširdi pašnekovė, teisingų pažiūrų moteris. Sunku būtų ja nesižavėti. Tai grožio ir išmonės derinys. Jos darbštumas ir teisingas gyvenimo požiūris turėtų sužavėti bet kurį, esantį jos kelyje. Nustebau, kaip tokią moterį galima palikti vieną“, – pridūrė jis.

Žinia, kad Jasaičių šeimoje nėra viskas gerai, tapo žinoma 2018 m. sausį, kai O. Pikul kreipėsi į policiją dėl galimo smurto artimoje aplinkoje.

Santuoką pavyko išsaugoti

2019 m. sausį O. Pikul su žiniasklaida pasidžiaugė, kad santuoką jiems su Simu vis dėlto pavyko išsaugoti.

Ji neslėpė, kad prabėgę metai buvo bene sunkiausi jos gyvenime, o išgyventas išsiskyrimas privertė labai rimtai apmąstyti gyvenimą ir jo vertybes.

„Praėję metai buvo itin įtempti. Teko pasverti tam tikras situacijas, kaip jose elgtis, kaip teisingai išspręsti susidariusią situaciją. Viskas pradėjo keistis nuo rugsėjo ir į šiuos metus įžengiau rami, laiminga ir pasitikinti savimi.

Namų be dūmų nėra. Visos šeimos patiria vienokių ar kitokių sunkumų, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Tai turi nutikti, kad įvyktų tam tikras lūžis, kad galėtume žengti kitus žingsnius savo istorijoje“, – prieš kelerius metus kalbėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)