„Į Birštoną kelios dešimtys bičiulių kartu atvyksta nebe pirmą kartą. Esame čia buvę ir skirtingais metų laikais, ir skirtingomis progomis. Kartais apsistojame kelias dienas, bet būna, kad užsukame ir vienai popietei. Dabar šiame kurorte yra pramogų ir procedūrų tokiai trukmei, kokiai norisi“, - patikina aktorė Lina Bražinskaitė.

Kartu su ja į kelionę Nemunu 150 keleivinių vietų turinčiu laivu „Algirdu“ leidosi ir daugiau pramogautojų - Merūnas ir Erika Vitulskiai, Rasa Kaušiūtė, Rūta Andrė, Donata Virbilaitė, Valerijus Šatunovas, Karolis Murauskas, Gintė Ramutytė, Rita ir Marius Sekmokai, Giedrius Gustas, Redita Dominaitytė, Modestas Petrikas, Vaida Norkūnaitė, Aurelija Jurkšaitytė ir kiti, rašoma pranešime spaudai.

„Siekiame atgaivinti keleivinę laivybą upėmis ir tą jau darome ne vienerius metus. Tam reikalinga infrastruktūrą, kurią po truputį savo jėgomis kuriame. Net neabejoju, kad mūsų pavyzdžiui pasieks ir mažesnių laivų savininkai ir greitu metu po Lietuvą keliausime ne tik automobiliais ar traukiniais“, – sakė Mindaugas Žiedelis, keleivinės laivų asociacijos „Nemunas“ prezidentas ir MB „Birštono kruizas“ įkūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)