„Gydytojas man pranešė, kad vaikelio širdis nebeplaka. Patyriau persileidimą, tai įvyko savaime, – liūdna žinia instagrame pasidalino Iveta. – Žinau, kad turiu du nuostabius vaikus, tačiau tai vistiek nėra lengva“.

Delfi primena, kad 2020 metų pavasarį Iveta susilaukė dukros.

„Mūsų angelėlis atkeliavo 2020-04-25. Susipažinkite su Ilana Raytses“, – šalia jautrios nuotraukos iš ligoninės brūkštelėjo garsi šokėja.

Be dukrelės Ilanos I. Lukošiūtė su mylimuoju Jenya Raytsesu augina sūnų Vidą.

Anksčiau laidai „Bus visko“ garsi šokėja atviravo, kad niekada nenorėjo būti karjeriste, o šeima jai – didžiausia vertybė.

„Pažįstu ne vieną šokėją, kuris paaukojo šeimą dėl karjeros, tačiau, kai biologinis laikrodis perlipa ribą, kuomet gimdyti vaikus tampa per vėlu, dauguma jų gailisi. Aš niekada nenorėjau būti viena iš jų. Visada žinojau, kad turėsiu vaikų”, – kalbėjo sportinių šokių čempionė.

Iveta išgarsėjo dalyvaudama Didžiosios Britanijos šou „Strictly Come Dancing“. Tuomet apie ją sužinojo ne tik Lietuva, bet ir visas pasaulis, o komplimentus dalijo didžiausi šokio profesionalai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją