Į gimtadienio šventę Valdovų rūmų Didžiajame kieme buvo kviečiami nevyriausybinių organizacijų ir verslo žmonės, LR Vyriausybės ir Seimo atstovai, visuomenės ir kultūros veikėjai – ambasados draugai, kurie praėjusiais metais rėmė jos veiklą bei stiprino abiejų šalių ryšius.

Svečius gimtadienio šventėje pasitiko britų kariuomenės orkestras „Sandhurst“ ir Lietuvos kariuomenės orkestras, vadovaujamas Egidijaus Ališausko.

Susirinkusius šventės svečius pasveikino ir Jungtinės Karalystės Lietuvoje ambasadorius Brianas Olley. Ambasadorius taip pat pakvietė visus svečius minutei tylos, pagerbiant žūstančius Ukrainoje. Renginyje tai buvo ne vienintelė akimirka, skirta šiai šaliai – ukrainietė Eliza Izmalkova atliko kūrinį „Oi u luzi chervona kalyna“.

Vakaro metu svečiai vaišinosi britų virtuvės patiekalais ir angliškais gaiviaisiais gėrimais. Vakaro akcentu tapo rūmų išrinktas platininio jubiliejaus pudingas ir gimtadienio tortas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją