Žinoma moteris neseniai atšventė kūdikio sutiktuvių vakarėlį, kurio metu įsiamžino su pačiais varbiausiai sžmonėmis, tarp kurių ir brangiausias tėtis.

„Mano Tėvelis. Visą gyvenimą, ypač paauglystėje nuolat girdėjau, jog mudu su tėčiu esame labai panašūs iš išvaizdos, o kaip jums, labiau mamos ar tėčio vaikas aš? Į ką labiau panaši?“, – klausė savo sekėjų Viktorija Siegel.


Po šiuo įrašu, kuriuo sutiko pasidalinti ir su Delfi, nuomonės formuotoja sulaukė daug gražių komentarų, žmonės teigė pastebintys jog tėčio bruožų turi ne tik pati Viktorija, bet panašumų su seneliu turi ir jos dukra Nicole.

„Nicole labai panašių bruožų į jūsų tėtį, tai visiškai akivaizdu, jūs visa į tėtį, o Nicolyte į jus“, „Nicole su jūsų tėčiu labai panašūs“, „Dabar aišku, į ką Nicole panaši“, „Jūs daugiau į mamą panaši, bet Nicole daug senelio bruožų turi“, – rašė V. Siegel sekėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)