Netikėtai įrengta „Matérialiste“ naktinio baro terasa puošia pagrindinę sostinės pasilinksminimų gatvę, kuri atidarymo vakarą sužibo šimto žvakių liepsnomis ir pakvipo intensyviais prancūziškais kvapais. Terasos dekoro idėjų autorius – Mantas Petruškevičius.

Čia susitikti seniai matytus draugus kviestinė publika rinkosi gausiai. Ištikimiausių „Matérialiste“ lankytojų gretose buvo matyti krepšininkai Kšištofas Lavrinovičius su žmona Tatjana, Mindaugas Lukauskis su žmona Jurga, Povilas Čukinas su žmona Neringa, futbolininkas Deividas Česnauskis su žmona Vaida.

Austres ir kokteilius ragavo verslininkas Rimvydas Širvinskas-Makalius, fotografas Lukas Gricius ir nuomonės formuotojas Naglis Bierancas, aktorius Vytautas Rumšas, mados tendencijų analitikė Marija Palaikytė, dekoratorius Mantas Petruškevičius ir kt.

Vakarui įsibėgėjus linksmybės lauke persikėlė į vidų – čia prasidėjo atlikėjo Donato Montvydo gyvo garso koncertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją