Įrašu ir nuotrauka iš vestuvių ceremonijos bažnyčioje E. Dobrovolska pasidalino socialiniuose tinkluose. Matyti, kad per savo sutuoktuves ministrė buvo apsirengusi žemę siekiančią juodos spalvos suknelę, perrištą raudonu dirželiu. Rankoje nuotaka laikė priderintą raudonų gėlių puokštę.

„Prieš penkerius metus susituokiau bažnyčioje. Per šiuos penkerius metus nuėjome ilgą kelią kartu - sulaukėme nuostabaus sūnaus, išmokome subalsuoti profesinį, socialinį ir šeimynį gyvenimą. Ačiū Tau už besąlyginį palaikymą ir petį šiuos metus.

Šiandien, minėdama savo penktąsias vestuvių metines, matau ir tas poras, kurių buvimą kartu valstybė iki šiol nepripažįsta. Tas, kurios nenori ar negali pasirinkti santuokos ir neturi jokios alternatyvos. Tas, kurių bendras gyvenimas kartu valstybės akyse nesukuria jokių tarpusavio įsipareigojimų.

Mes tą galime pakeisti. Rytoj vyksiančios Baltic Pride eitynės yra už lygiavertiškumą ir žmogaus teises. Seime pateikimą įveikęs civilinės sąjungos įstatymo projektas sudarytų galimybes tiek hetereseksualioms, tiek homoseksualioms poroms įteisinti savo asmeninius tarpusavio ryšius turint valstybės apsaugą“, – feisbuke pažymėjo ministrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)