„Su Artūru atskirai gyvename nuo praėjusių metų rugsėjo. Šiuo metu vyksta teisinis procesas, po kurio santuoka bus oficialiai nutraukta“, – teigė A. Pitkauskienė.

Moteris taip pat patvirtino „Delfi“ šaltinių informaciją, kad jos sutuoktinis nebedalyvauja jokiuose su A. Rakausko šeima susijusiuose versluose.

„Jokių pareigų šeimos versle Artūras neužima nuo praėjusių metų“, – tikino pašnekovė.

Tiesa, ji atsisakė nurodyti skyrybų priežastį ar dalintis kita papildoma informacija.

„Tai – jautrūs asmeniniai klausimai, vyksta teisiniai procesai, šiuo metu daugiau komentuoti nenorėčiau“, – sakė moteris.

„Delfi“ susisiekė ir su A. Pitkausku, tačiau kalbėti šia tema jis atsisakė.

Primename, kad 32-ejų A. Pitkauskienė su vyru Artūru susituokė 2014-aisiais Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje. Pora susipažino A. Rakausko įkurtame „Harmony Park“, kur tuomet abu dirbo.

Iki tol A. Pitkauskas buvo išgarsėjęs kaip dainininkas Artas: populiarumo sulaukė 2003-aisiais išleistas pirmasis jo singlas „Mūsų norai“. Dar po dvejų metų dainininkas išleido populiariausią savo hitą „All I Know“, kuris užkopė ne tik į lietuviškų topų viršūnes, bet grojo ir kitose Europos šalyse. Vėlesnė jo kūryba platesnio pripažinimo nepasiekė, todėl 2006-aisias dainininko karjerą A. Pitkauskas sustabdė. Po to jis kurį laiką vadovavo vienam Kauno naktiniam klubui, vėliau dirbo dėstytoju Kauno technologijos universitete (KTU), rinkodaros vadovu poilsio komplekse „Harmony Park“, kur ir susipažino su A. Pitkauskiene.

Po vedybų A. Pitkauskas užėmė įvairias pareigas uošvio A. Rakausko bendrovėse.

A. Pitkauskienė yra viena iš dviejų „Senukų“ įkūrėjo Augustino Rakausko vaikų.

Prieš keletą metų A. Rakauskas visiškai atsidalijo verslu su sūnumi Artūru Rakausku. Augustinui Rakauskui priklauso 100 proc. akcijų nekilnojamojo turto kompanijose „Baltic RED“ ir „Baltic Shopping Centers“, kurios valdo prekybos centrus „Mega“, „Banginis“, kitus nekilnojamojo turto objektus, nuomoja patalpas „Kesko Senukams“ ir kitiems prekybininkams. Be viso to jis valdo radijo stotį „Žinių radijas“ ir yra sveikatingumo bei poilsio centro „Harmony Park“ savininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)