Renginio nepraleido Merūnas Vitulskis su žmona Erika, Karolina Meschino, Inga Žuolytė, Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, Irena Marozienė, Gintarė Gurevičiūtė, Indrė Stonkuvienė, Daina Bosas su dukra Maria Randers, Ieva Swan, Edvardas Žičkus, Karolina Toleikytė, Eglė Valančiūnienė bei daugelis kitų.

Naujo birželio numerio viršelyje šį kartą išvysite besilaukiančią socialinių tinklų žvaigždę Viktoriją Siegel-Suodaitę, kuri neseniai atskleidė būsimo vaikelio lytį – ji ir mylimasis Laurynas Suodaitis laukiasi berniuko, o beprotiškai laukiamas mažylis turėtų pasibelsti į pasaulį spalio pradžioje, rašoma spaudos pranešime.

„Mums vaikelio atėjimas – didelis įvykis, pačios geriausios emocijos, kuriomis norisi dalytis, norisi rėkti iš laimės. Pamenu, kokias linksmas vestuves pernai liepą iškėlėme. Tada pasakėme sau, kad reikia kurti tradiciją ir kasmet surengti po smagų įvykį tai pačiai brangių žmonių kompanijai. Gyvenimą reikia švęsti. Juolab kad ir gražesnės progos nesugalvotume“, – sakė Viktorija.

Renginio svečius pasveikino „L’Officiel Lithuania“ prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė ir „L’Officiel Lithuania Hommes“ vyr. redaktorius Saugirdas Vaitulionis.

Pasidžiaugę taip ilgai laukta vasaros pradžia, kad ir ne tokia saulėta, jiedu perdavė vakaro vairą renginio vedėjai Gabrielei Martirosian.

Sveikinimo žodį tarė ir „Medininkų“ savininkas bei restorano šefas Svajūnas Jarmala. Visai prie pat sostinės Aušros vartų įsikūręs legendinis ir senas tradicijas puoselėjantis restoranas, skaičiuojantis beveik penkiasdešimtmetį, šiemet iš pagrindų atnaujino ir interjerą, ir meniu.

„Restorano meniu orientuotas į maisto pažinimo kultūrą. Norisi sukurti ragavimo ir bendrumo jausmą, kad žmonės kalbėtųsi apie maistą, dalytųsi mintimis ir skonių įspūdžiais. Manau, kad Vilniuje tokių vietų trūksta, tad tokią patirtį ir siekėme sukurti”, – sakė S. Jarmala, pakvietęs vaišintis restorano naujienomis.

Renginio svečiai turėjo progą ne tik paskanauti kulinarinių šedevrų, bet ir susipažinti su tą patį vakarą čia pat duris atvėrusiu „boutique“ stiliaus viešbučiu „St. Palace“. Susirinkusius pasveikinęs viešbučio įkūrėjas Andrius Staniukėnas pasiūlė pasivaikščioti po viešbutį ir apžiūrėti išskirtinius kambarius, ypatingo svečių dėmesio sulaukė panoraminiai „Yolo“ apartamentai, iš kurių atsiveria nuostabi senamiesčio panorama, gausi viena po kitos dygstančių Vilniaus bažnyčių smailių. Kambariuose svečių laukė siurprizai, čia buvo pristatytos įvairios grožio ir gyvenimo būdo naujienos.

Laukdami dainininko Vido Bareikio pasirodymo, svečiai turėjo progą pasigražinti makiažo dirbtuvėse, paragauti ledų ir atsigaivinti gėrimais. Linksmybių kupiną vakarą susirinkusieji dalyvavo ir žaidime, kurio metu padovanota nuostabi nakvynė su pusryčiais viešbučio „St. Palace“ apartamentuose. Šventinis vakaras tęsėsi V. Bareikio koncertu ir DJ Jovani muzikos ritmais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją