Į kelionę svetur lagaminus susikrovė Gerda, jos vyras Andrius ir jų mažoji atžala Nikolas. Vyresnėliui Markui šiuo metu – įtemptas etapas.

„Markas kartu nevyko, nes laiko abitūros egzaminus. Trečiadienį laukė pirmas egzaminas!“ – jaudinosi mama.

Kelionės metu G. Žemaitė su šeimos nariais ne tik poilsiavo, bet ir Graikijos kraštą, o tiksliau – Zakinto salą, pažino iš arčiau. Ekskursijų metu trijulė plaukiojo laivu, aplankė kvapą gniaužiantį Navagio paplūdimį, kur išvydo skaisčiai žydros spalvos jūrą.

„Beprotiškai fainos atostogos, beprotiškai nuostabi vieta. Šiandien turėjome nuostabią dieną. Turėjome kelionę po lankomiausias vietas saloje. Ji tikrai nuostabi“, – kartojo Gerda.

Norėdama pasidalinti atostogų įspūdžiais ir su sekėjais, žinoma moteris pasidalijo sukurtu vaizdo įrašu, kuriame – į vieną vietą sudėtos trumpos kelionės akimirkos.

Įdomu tai, kad išvykos pradžia Gerdai dovanojo ne tik poilsį, o ir dar vieną malonų netikėtumą. Po ilgo laiko televizijos laidų vedėja atgavo savo instagramo profilį.

„Grįžtu į savo senąjį profilį, kuris per klaidą buvo užblokuotas. Abu profilius pasilieku. Maža ką, gali bet kada prireikti“, – dalijosi ji.

Filmuodama pirmąsias instagramo istorijas Gerda neslėpė emocijų, kadangi ji manė, jog beveik 70 tūkst. sekėjų turinti jos pirmoji anketa jau prarasta.

„Aš tiesiog negaliu patikėti, dreba rankos, – tikino ji. – Nuoširdžiai, dreba rankos. Daugiau nei dvi savaites buvau be šio profilio ir, panašu, kad tai nutiko per klaidą. Greičiausiai mane buvo užreportinę, o kol instagramas visa tai patikrino, viskas užtruko. Galiausiai gavau pranešimą, kad tai buvo klaida, jog per klaidą mano profilis buvo užblokuotas. Panašu, kad gavau dovaną!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)