Žinoma moteris papasakojo, kaip dukra šiemet atšventė gimtadienį bei užsiminė apie dovaną, kurią išsirinko 16-metė.

„Gegužės 23 dieną Estelai suėjo 16 metų. Tądien buvo pirmadienis, tai šventę paminėjome šeimos rate, restorane. O šeštadienį dukrytė atšventė jau su draugais. Tiesa, mūsų dovana, kurią Estela išsirinko, bus vasarą“, – paslaptingai šyptelėjo Inga.

Pasak verslininkės, nors Estela jau žengia į suaugusiųjų pasaulį, jos ryšys su tėvais itin stiprus.

„Estela po truputį tampa suaugusiu ir visiškai savarankišku žmogumi. Tačiau mums su vyru labai džiugu, kad jai vis dar labai svarbi mūsų nuomonė. Dukra visada į ją atsižvelgia, o mes džiaugiamės galėdami padėti ar patarti“, – Delfi sakė Inga.

Nors šeštadienį E. Stumbraitės mėgavosi smagiomis pramogomis su bičiuliais, kitą dieną mergina planuoja praleisti varžybose.

„16 metų šventę Estela planavo švęsti su draugais. Visas drauges pasikvietė į siaubo kambarį, o vėliau – į restoraną. Tačiau viena didžiausių Estelos aistrų šiandien – kartingai, tad kitą dieną, iškart po gimtadienio, ji vyks į kartingų varžybas, kurioms intensyviai treniruojasi“, – kalbėjo I. Stumbrienė.

Delfi primena, kad pernai Stumbrų atžalos gimtadienis sutapo su šeimos atostogų išvyka į Maldyvus – čia Estela buvo nustebinta ne vienu siurprizu, o vienas ypatingas sveikinimas atkeliavo tiesiai iš Niujorko.

„Šiandien mūsų mažylei Estelai Stumbraitei – 15!

Kurgi galėtų būtų įdomiau, jei ne po vandeniu. Sugalvoti originalią šventės idėją tampa vis sudėtingiau, tad labai džiaugiamės, kad mums pavyko sukurti tokią nuostabią ir įsimintiną gimtadienio staigmeną bei nustebinti savo dukrytę“, – rašė laiminga mama.

Inga pasidalino ir vaizdo įrašu, kuriame matyti, kad šeima gimtadienio vaišes ragauja restorane, esančiame po vandeniu.

Tačiau povandeniniu siurprizu gimtadienis, regis, nesibaigė. Specialaus sveikinimo Estela sulaukė ir tiesiai iš Niujorko.

„Gimtadienio siurprizai nesibaigia!

Estela turi pačius nuostabiausius krikšto tėvelius! Grįžus į kambarį mūsų visų laukė nepaprasta staigmena – dar vienas tortukas, kurį atsiuntė Estelos krikšto tėveliai. Jie jau gana seniai gyvena Niujorke ir labai labai senai su jais buvome susitikę, tačiau Estelai surengė tooookią nuostabią staigmeną mums esant Maldyvuose, apie kurią net nenutuokėme“, – džiaugsmu tiesiai iš rojumi vadinamo pasaulio kampelio dalinasi Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)