Indrė socialiniuose tinkluose papasakojo kai kurias smulkmenas apie sužadėtuves, įrašu sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Žodžiais neina apsakyti mano būsenos, iš laimės neišsituriu savame kūne. Šypsena ir nuotaikytė max. Tai, kas įvyko vakar, papuola į mūsų gražią istoriją. Šis „projektas” vyko (aišku, kuo puikiausiai slepiant visas detales) 4 mėnesius. Žiedo kūryba, jo užsakymas ir ta vieta, kurioje viskas įvyks. Banalu, bet tiesa: svajok, nes svajonės pildosi, tikrai tinka ir šiai akimirkai. Mūsų meilės vietoje, taip, tikrai, taip nuoširdžiai ir man nieko nenujaučiant, tai įvyko.

Pasipiršimo istorija verta atskiro posto ir progos. Bet man užsileidus Šiškausko dainą, šokant su šluota ir ant sūpynių jokio įtarimo tikrai nebuvo, kad visai netrukus iš sugyventinės statuso virsiu sužadėtine.

Na, bet jei ir po mano šokių skambant Šiškauskui Vidas neatsipiršo, reiškia, viskas tikrai tikra. Be jokių pompastikų, filmavimų, tik mes ir mūsų meilė. Tikėta, įvyko stebuklingai netikėtai Vido dėka. Tu esi pats geriausias pasipiršėjas. Myliu ir lai gyvenam“, – didelio džiaugsmo neslėpė I. Stonkuvienė.

„Vienu klausimu mažiau. Tai tiek tų žinių. Esu dar meilės lengvam šoke. Myliu, Vidai, tave“, – šalia nuotraukos penktadienio vakarą pažymėjo Indrė. Ant žinomos moters piršto, kaip buvo matyti nuotraukose, sužibo žiedas.

Sužadėtuvės įvyko Lietuvos pajūryje.

Naujieną I. Stonkuvienė patvirtino bei sutiko pasidalinti ir su Delfi.

Romantiškus jausmus pramogų pasaulio pora puoselėja jau daugiau nei dvejus metus.

Pirmosios Vido ir Indrės akimirkos kartu užfiksuotos 2019-ųjų lapkričio 14-ąją, Marijampolėje.

Dainininkas kiek anksčiau pasakojo, kad vienas kitą atradę ir nieko ilgai nelaukę jiedu išvyko į pirmąją savo kelionę po Maskvą.

„Tada pirmą kartą pamačiau, kokia esi iš tiesų“, – dalindamasis šmaikščiais Indrės kadrais anksčiau rašė Vidas.

„Ačiū, kad šiais metais buvai šalia visais mano svarbiausiais momentais. <...> Tada pagalvojome, kam čia tempti tą gumą? Ir išvykome į antrąją savo kelionę. Na, ir tada pasirodėme...“, – nuotrauką, kurioje jiedu pozuoja dizainerės Agnės Kuzmickaitės naujos kolekcijos pristatymo renginyje aprašė Vidas. – Šiaip tai labai myliu tave už tai, kokia esi nuostabi mama. Už tai, kaip myli mano draugus. Ačiū už laiką kartu, už skrydžius ir už visa tai. Bet vis tiek tu man labiausiai patinki tokia – netobulai tobula“.

Kartu Vidas ir Indrė buvo pastebėti ir 2020 metų sausio 31 d. vykusių M.A.M.A apdovanojimuose.

Nors ant raudonojo kilimo jie nepozavo kartu bei prieš pat renginį nedemonstravo šiltų jausmų, pačiame renginyje mielai leido kartu laiką, o užlipęs ant scenos atsiimti apdovanojimo V. Bareikis tąkart taip pat nepamiršo ne tik padėkoti, bet ir prakalbo apie šiltus jausmus.

I. Stonkuvienė į tai taip pat sureagavo atsistojusi ir šypsodamasi, kai visų akys buvo nukreiptos būtent į ją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)