„Daug kas galvoja, kad juokauju, kai pasakau, kad Svajūnas už mane vyresnis tik 7 minutėmis!“, – pasakoja sukaktuvininkas.

Broliai pasaulį išvydo Kaune, Krikščioniškuose gimdymo namuose 00.40 ir 00.47 val.

K. Murauskas šypsosi – jie nuo pirmųjų akimirkų buvo skirtingi, o tai, kad užsiims nepanašia veikla, tapo aišku dar vaikystėje, rašoma spaudos pranešime.

„Su žirklėmis eksperimentavau besimokydamas pradinėse klasėse. Man pavyzdžiu ir įkvėpimu tapo kirpėja dirbusi mama. O Svajūnas visada buvo dalykiškesnis, santūresnis. Prieš kelis metus, kai išsiplėtė veikla, susijusi su mano kurtų plaukų priežiūros produktų linija, pradėjome dirbti kartu – brolis perėmė vadybininko pareigas“, – sako pirmadienį pasibūti kartu į itališko maisto restoraną „Cosa Nostra“ pakvietęs K. Murauskas.

Plaukų stilistas atviras – šeima jam yra didžiausia vertybė, o paaugliški nesutarimai su broliu ir peštynės jau seniai praeityje.

„Svajūnu galiu šimtu procentų pasikliauti“, – neabejoja 38-ąjį pavasarį sutikęs jubiliatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)