Savo tinklalaidėje du bičiuliai bendrauja ir linksmomis, ir jautriomis temomis. Neseniai M. P. E. Martynenko laidoje prisipažino apie jam atliktą operaciją, kurios metu jis neteko vienos akies. Tiesa, net ir tokioje situacijoje vyras, atrodo, į viską stengiasi žiūrėti pozityviai ir nenuleidžia rankų. „Nepaisant to, jaučiuosi puikiai“, – eteryje sakė jis.

Atvirumu kolegai bei žiūrovams skolingas nelieka ir A. Sakalauskas. Naujausiame epizode aktorius prabilo apie tai, kaip svarbu branginti savo artimuosius ir tai, kad dažnai neįvertiname bendro laiko su šeima, o vėliau, deja, jau būna per vėlu.

Arūnas Sakalauskas

„Mes šeimoje buvome šeši žmonės – tėvai ir keturi vaikai. Aš nebeturiu vyresnės sesers ir abiejų tėvų, – apie artimųjų netektis prabilo aktorius. – Mano mama gyveno Anglijoje, kai ji mirė aš vedžiau kažkokią televizijos laidą. Radau sesers žinutę, kad jai paskambinčiau. Paskambinau sesei ir ji pasakė, kad mirė mama. Bet aš turėjau toliau vesti laidą. Toks darbas, nieko nepadarysi.“

M. P. E. Martynenko bičiulio pasiteiravo, ar jis ir jo mama nebuvo nutolę. Aktorius patikino, kad ne ir pasidalino skaudžiu prisiminimu iš praeities.

„Aš buvau prieš tai nuvažiavęs, aš su ja kaip ir atsisveikinau. Keistas dalykas buvo. Mama gulėjo ligoninėje Anglijoje. Aš, sesuo, brolis, mes ją aplankėme. Sėdime aplink jos lovą, kalbamės, dar turiu visko prifilmavęs, prifotografavęs. Ir mama sako: „Nepalikite manęs čia, pasiimkite mane į namus“. Ir tu supranti, kad tu negali paimti jos, nes jai reikalinga priežiūra, vaistai.

Mes visi sėdime, sėdime. Mama kažką truputėlį papriekaištavo. Užėjo tokia nejauki pauzė. Ir keistas dalykas. Kažkas iš mūsų sako: „Na, jau mes turime eiti, mama“. Aš irgi sakau: „Taip, taip, jau reikia eiti“. Atsisveikinome, apsikabinome ir išėjome. Ir einame tylėdami. Ir aš galvoju: „O kur mes turime eiti?“. Mes niekur neturėjome eiti. Tiesiog mes norėjome išeiti. Mes buvome laisvi, tą dieną niekam nereikėjo dirbti. Niekas nepasiliko pasėdėti su ja. Mes, matai, turėjome eiti, „Mama, mes turime eiti“, neva „neužlaikyk mūsų, nes mes labai užsiėmę“. Nors mes nebuvome užsiėmę visiškai. Kodėl mes taip pasakėme, nežinau, gal buvo sunku išbūti, matyti visa tai...“ – svarstė pašnekovas.

Aktoriaus mama buvo kremuota Anglijoje, jos palaikus A. Sakalauskas galėjo atsiimti tik po poros mėnesių.

„Nuskridau, pasiėmiau palaikus ir muitinėje, kai aš ėjau pro patikrą, britai manęs labai atsiprašė, kadangi paėmė palaikus ir jie turėjo juos patikrinti. Pasakė, kad tai gali mane skaudinti, bet jie privalo patikrinti, ar nesivežu sprogmenų, ar narkotikų. Patikrino, pareiškė man užuojautą, įsidėjau mamą į kuprinę ir ją laikiau ant kelių. Viskas. Tada sulaukėme pavasario ir palaidojome“, – atviravo aktorius.

Tačiau kelionė su urna namo taip pat nepraėjo be keistų nutikimų, apie tai ir dar daugiau pilname laidos įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją