Dovydas Laukys su šeima Velykų dieną sodino medžius taip puoselėdamas gamtos grožį. „Na štai, kokie šiemet prasmingi Velykai“, – rašė D. Laukys prieš tai socialiniame tinkle pasidalijęs margučių nuotrauka ir perdavęs sekėjams linkėjimus.


„Galadauskų damos linki spalvotų šypsenų, storų kiškučių, stiprių margučių… O šiaip tai už Ukrainą. Už tikėjimą ir viltį, ramybę ir vienybę. Velykų, kaip ir kitų pastarųjų dienų proga, nepamirškite prisidėti prie to, kas šiandien svarbiausia“, – linkėjo Ugnė Siparė.


Su švente „Instagram Stories“ sveikino savo sekėjus ir Gabrielė Grygolaitytė-Vasha.

Vasha

Nuotrauka, kurioje įamžinta kartu su sūnumi Nikolu, pasidalijo Gerda Žemaitė. „Su šv. Velykomis“, – trumpai rašė moteris.


„Švieskit, šypsena šildo iš vidaus. Jis prisikėlė ir gyvena tarp mūsų, meilė ir pagarba savo artimui – laimės pamatas. Esu su savo šeima ir man tai didžiausia palaima ir pilnatvė – ramybės, šviesos ir šypsenos linkiu jums, didžiosios prisikėlimo šventės proga #aleliuja.

O ožkytė tai Valdo Kavaliausko – ožkų augintojo, jo ir Rasos ožkų sūris nuostabus kaip ir požiūris į gamtą ir sugyvenimą su ja. Pavasaris atneša naują viltį ir atgimimą“, – sveikino Beata Nicholson.

„Su šv. Velykomis, mielieji. Mes visi siunčiame pačius šilčiausius linkėjimus!“, – rašė asmeninė sporto trenerė Greta Lebedeva-Kazakevič.

Prisikėlimas vyksta kiekvieną dieną, linkiu labai daug – tik tai pamatyti. Su Šv. Velykom!!! Netilpkim į jokius rėmelius kuo dažniau“, – linkėjo Jurga Šeduikytė.

Simona Bandita su šeima šiemet pavasario šventes sutiko Danijoje. Socialiniuose tinkluose ji pasidalino nuotraukomis, kurios užfiksuoti jos mylimasis ir 9 mėnesių dukrelė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)